hej...
nieistotna, naprawde, w twoim przypadku idealnie sprawdza sie powiedzenie, ze "biednemu zawsze wiatr w oczy"... naprawde, niesprawiedliwosc rodzicow boli najbardziej - ja sobie tego nie wyobrazam, nasi rodzice (mam siostre jeszcze) zrobiliby dla nas wszystko i to po rowno. nawet wobec kuzynow, kuzynek, naszych dzieciecych przyjaciol zawsze byli sprawiedliwi i jak batonik, to albo nikomu, albo wszystkim... itp... za to moj tata z takiego domu jest i po prostu serce boli, jak slucham jego opowiesci z dziecinstwa... (jego ojciec, moj dziadek, kochal tylko swoja corke, wszystko tylko ewunia i ewunia, taty nawet na kolana nigdy nie wzial, wszystko jego wina itp... nie pozwolil mu nawet do liceum lotniczego pojsc, chociaz sie dostal, bo musial szybko miec zawod i wypchneli go do zawodowki na stolarza... ale sobie poradzil, swietnie zarabia - do dzisiaj rodzinny biznesmen ;-) zrobil mature w wieku 33 lat i teraz on mamie swojej pomaga i wszyscy sie nim chwala... taki glupi ten swiat...)
ja tez mocno trzymam kciuki za twoje pieniazki, na pewno sie uda!! i tez pokazesz wszystkim, jaka z ciebie lwica..!
ja ostatnio mam dola strasznego w sprawie socjala ze studiow, pewnie nie dostaniemy nic a nic, idiotyczne to wszystko... opisze jutro, bo teraz nie chce mi sie juz pisac nawet...
w ogole k!#$%^&* znowu jestem przeziebiona, boli gardlo i rozklada powoli.. no co za scierwo... jeszcze mam taka chrype, ze szok, dzisiaj rano w ogole nie moglam mowic!! do dupy z chorobskami!!! (a przed ciaza przeziebienie czy choroba dopadaly mnie moze dwa razy w roku!!! teraz to juz moje 3 przeziebienie w ciagu 7 mies!!!)
i bylam u mojego gina na wizycie.. juz mi usg nie robil, ale mowil, ze mam wiele wiekszy i wyzej ulozony brzuszek niz ustawa przewiduje, co swiadczy o tym, ze malec jest bardzo duzy i ekspansywny ;-) mowil, ze "pieknie wygladam, ze z dziewczynki stalam sie dorodna kobieta (!!!!! SIC !!!!) i chcialby miec same takie zdrowe i promienne pacjentki :-) starsznie mi sie zrobilo milo

huehue... skurcze - najwyrazniej czynnosciowe, bo szujka dluga, twarda i zamknieta. dostalam jakies tablety, ale nie inwazyjne i brac tylko w razie czesto powtarzajacych sie skurczy. bole miednicy i nogi - standard, nic sie nie poradzi :-)
no ale mowil, ze Filip to maly klopsik jest i mam sie przygotowac, ze moze wazyc nawet... uwaga....
5 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!! kumacie!!!!???? ze nie gwarantuje, ale wiekszosc dzieci po 32tc bardzo szybko przybiera na wadze, a on juz jest bardzo duzy... i w ogole, i w ogole... i ze jak tak bedzie to bede miec cc... dupa no...!!! z jednej strony sie ciesze, ze dorodny synus itp, ale z drugiej, ze cc!??? bo nie pozwalaja ponoc rodzic sie takim duzym dzieciom naturalnie... szczegolnie, ze nadal jestem "drobna"...no zalamka... :-( :-( :-( ale mowil, ze mam sie nie martwic i sie okaze, ale na jego oko moze byc cc.. eeeech!!!!!!