Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W ogóle ciekawa jestem, bo w żłobie ma angielski codziennie pół godziny, czy coś mu zostanie. Jakoś ja nie wierzę, ale teraz moda, to przecież wszędzie pchają ten angielski to i tu jest. A u ciebie to na pewno załapie sama, od razu, bo już od małego słucha na ulicy 
U nas tak było.
okropne to... mamy zmienic mleko na nan sensitive, brac rozne badziewia kroplowe i debridatElo elo!
Lucky świetne te twoje brzdączki, kochaniątka. Cudny prezent od T. :-)
Fajnie że Lil już lubi przedszkole :-) A Domisiowe słówka są przekomiczne :-):-):-)

lucky - pomidormoze?;-)
LUDZIE, MAM MYSZY W DOMU!!!!!A kot od dawna już na łonie Abrahama niestety.... (zbyt blisko ulicy mieszkamy;-))

U nas wszystko ok, w niedziele robilismy dalszy ciag przemeblowania - w salonie i naszej sypialni, kupilismy nowe wyro i szafe i skrecalismy,przesawialismy itp, wczoraj D. urwal sie z pracy wczesniej i pojechalismy znowu do ikei i kupilam nowa posciel dla nas i pierdoly dla Brunia do pokoju
i pierwsza noc bez pampersa- w tetrowej pieluszce za nami, spal od 20 do 7, wsio ok, pielucha prawie sucha, tylko na wysokosci ptaszka troszke siuskow![]()

, przydalaby sie jakas wygrana w lotto