reklama

mamusie grudniowe:)

Hej
U nas był ciężki dzień,całą sobotę i niedzielę chodziłam i szukałąm sukienki ślubnej i niestety nic,owszem były ale takie ceny że szkoda gadać nie na moją kieszeń.W najgorszym przypadku wypożyczę w Polsce w moim mieście ale będę miała na to tylko 2 dni więc pewnie nie uda mi się znalezść czegoś konkretnego,jestem załamana.Alanek właśnie siedz u mnie na kolankach i czyta forum hehe:-) Nawet nie mam czasu na wklejenie fotek ale postaram się zrobić to jak najszybciej.
A teraz mykamy spać.
Życzymy wszystkim kolorowych snów
Dobranoc:-)

reklama
Hej:-)

i ja się witam z poimprezowego /łojjj/ placu boju:-D

u nas był fałszywy alarm, jeśli chodzi o chorobę, chyba, że zwalczyła wirusa w kilka godzin
bo wredna matka nie podała nic na gorączkę:laugh2:
tzn. nie było nawet 38 stopni, więc nie podawałam i przetrzymałam cholerę /czyt. wirusa czy inny badziew/
Nata spała ze mną, na wszelki wypadek
ale nic nie było i rano wstała jak gdyby nigdy nic

Wszystkie WAs ściskam i całuję gorrrąco
zdrówka dzieciom wsiem życzę
Lucky kochana ty bidulko... mocno przytulam:tak:

jeju, a my dziś cały dzien nad jeziorem, było bosko. Wstawiłam zdjęcia na ,,nasze buźki"

Ja chce jeszcze lata!!! i wakacji!!!! hehe;-)

Chorowitki - zdrrrówka!!!!! ... chociaz nie wiem, czy przypadkiem Natka sobie pęcherza nad tym jeziorem nie przeziębiła, bo coś często sika... ale nie sposób było ją wyciągnąć z wody mimoże usta aż sine miała ;-)

Hej

Pojechał.
Buuuuuuuuuuu
No nic trza sie do roboty brać.
Jakoś przetrwałam pierwszy wieczór. Łosie śpią.

Agaton T "za chlebem" wyjechal.
Aenye, Sugar, Nonek, Maju Fajnie ze wam sie imprezy udaly.
Kiedyś też odrobie imprezy. Jak łośki podrosną.
Agnieszka no serio mało czasu na suknie slubną.
Kate :* i dziękuję. Dam rade ;)
Dita termoforek do wyrka, herbatę z sokiem żurawinowym i dużo wit C, ciepłe galoty i będzie git.
Roni dzięki za odp o lekach. Mail poszedł na gg.

aaa - lucky - nie doczytałam. U nas to mucosolvan w kroplach do inhalacji był zawsze przepisywany - wykrztuśny, nie wiem czy przypadkiem nie na receptę...
A i tak inhalacje samą solą fizjologiczną są bardzo skuteczne. Dobrze ze juz lepiej.

A jak Pitulek kasi_z?

Maja, aenye
- fajnie wam, sama potańczyłabym ech..;-)

sugar, nonek - super i wcale się nie dziwię zachwytem nad noną;-)

wpadam się przywitac i powiedziec, że u nas OK
i złożyc zaległe i bieżące życzenia dla solenizantów
wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
buziaki dla chorowitków

Sugar bejbe wszystkiego naj!!!!!!
z okazji urodzin i imienin jednocześnie!!

buziam Was wszystkie i jak tylko troche czasu mi skapnie to się odezwę!

witam sie z rana i wszystkie pozdrawiam

Dzisiaj do lekarza,ciekawe co mi powie, trzymajcie kciuki zeby stweirdzil chociaz minimalne rozwarcie,bo juz chce mi sie rodzic :-D:-D:-D

Sugar wszystkiego najpiekniejszego dla Ciebie kochana kobitko

reklama
Sie Witam:-)
Sugar Slonce Ty moje, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego Swieta! Bo naprawde to dzis sa Twoje urodziny:-):-):-).
Nie sciemniaj tutaj;-). Byl tylko jeden niezrownowazony psychicznie, ktory byl w pijanym widzie:-p.
Ja powiem jedno, naprawde super hiper sie bawilam. Chyba do nastepnego razu zostane abstynentka.

Widze, ze nie tylko u nas byl bardzo goracy weekend.

Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
Pingwinku juz za chwileczke, juz za momencik.....:-):-):-)

Ja zabieram sie za sprzatanie, bo syf na maksa w chalupie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry