reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej hej, jestem żyję. Nie wiem jak to się dzieje, że wstaję z łóżka o 5:00-5:30 i zanim się ogarnę jest 14:00 :szok:
Aenye - jak się nudzisz z dwójką to mnie pocieszyłaś, bo ja z jednym siedzę i nie mam czasu na maksa na nic na razie.
Maciuś klops niemożebny, już fałdziaty i pucaty, ponad 5 kg waży. I jakiś mocno aktywny. Dziś próbowałam zrobić mu fotę jak unosi łepetynkę, to mi się dwa razy na plecy przekręcił :-D A potem przytelepał się kurier i tyle było zdjęć :sorry2:

hehe :-) ja z jednym siedze ;-) bo Fiolek w zlobku. a ze mi lazikuje Masik po calym domu (znaczy kursuje miedzy dziecinnym a salonem), to mam spokoj ;-) bo po drodze mnostwo ciekawych rzeczy znajduje, np siatka zajmuje go nawet na 30min ;-) i w ogole odkryl taka farme-pianinko (w domku rozne zwierzatka wydaja rozne odglosy, jak sie nacisnie) i molestuje je niewiarygodnie ;-)

podziwiam Maciusia, super sie rozwija babel, juz przekretaski! :-) ja mam to samo z moimi, wydaje mi sie, ze Fiol w Masia wieku byl straaasznym gulonem w porownaniu do brata ;-) nie wiem, czy naprawde tak bylo, czy mi sie tylko wydaje ;-)

Buziam wszystkie......Istebna Istebna :tak: i już po:-(

Aenye zuch "baba".....no baba że się odważyłaś......
Kasu ściskam i przyciskam, o co by nie chodziło, na ns nie mam dost., wiec buziam

Hehe, Aenye - to możliwe. Ja jestem pewna, że Pepe był, bo on 3 miechy w ogóle główki nie unosił. W ogóle wszystko robił na granicy patologii, tj. w ostatnim możliwym momencie przed "skonsultuj się z pediatrą". ;-)

a to na poprawe humoru...szara rzezcywistosc:)

Przed podjêciem decyzji o wyborze filaru zacz¹³em sobie liczyæ moj¹ emeryturê.

Wed³ug ZUS zarabiaj¹c 1 000 PLN netto otrzymam 550 PLN emerytury. Pytanie czy warto oszczêdzaæ na emeryturê? Oczywiœcie warto nawet nie oszczêdzaæ - policzmy.

Z ka¿dego zarobionego tysi¹ca p³acê 700 PLN sk³adki. Gdybym te pieni¹dze od³o¿y³ to fajnie, ale gdybym je przepi³, czyli wyda³ na piwo (¯ywiec po 2,49) to po wypiciu zosta³oby mi 281 butelek.

Po 40 latach pracy mia³bym w piwnicy...

...134 880 butelek. Wed³ug danych statystycznych na emeryturze po¿yjê ze 4 lata - czyli mam 2 810 butelek miesiêcznie.

Zak³adaj¹c cenê skupu 20 groszy - mam dla siebie 562 PLN, nawet wiêcej ni¿ w ZUS.

reklama
Witam
Długo mnie nie było więc lecę was poczytać :-)
A tak poza tym to u nas wszystko jest ok,po woli zaczynam pakowanie bo jutro w nocy wyjezdzamy do Polski a w sobote ślub,ojj dziewczyny mówię wam jakie to emocje są ufffff.....:-)ale bardzo się cieszę w końcu zobaczę bliskich za którymi bardzo tęsknię:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry