reklama

mamusie grudniowe:)

hehehe, tak Agutka, akceptacja to ważna rzecz, miej sie na baczności, hahahahaha

ech ty panikarzu, zobaczysz, jak fajnie jest na takich sabatach i że w ogóle nie ma podziału na te ,,akceptujące" i na te ,,do zaakceptowania":tak::tak::tak::-D:-D:-D

ale pamiętam, że na pierwszy zjazd jechałam z dusza na ramieniu mogę ci szczerze powiedzieć ze zadna z grudniówek mnie ani troche nie zawiodła, kilka mnie zaskoczyło, w kilku się zakochałam (hehe:-p) i naprawde jest po prostu super!:tak::tak::-D

reklama
świetnie, zeżarłam parówkę z chlebem, pyzę, wpiłam piwo i soczek marchewkowy.
Jeszcze z miesiac i wrócę do wagi słonia:dry:

Nie chce mi się pakować lalala

Właśnie skończyłam pranie, bo oczywiście dzieciaki lubią się wysyfić przed wyjazdem, hehe

w ogóle to WITAM:-D
Sugar trzymałam kciuki:tak:

LUZIK dziewczyny, luzik :))) my nie gryziemy

Dita a może Ty w ciąży jesteś co???;-), taki zestaw:-D,
no ja już prawie tylko jeszcze upchnąć ciuchy do torby:-(

cały czas się dziwię jak aenye zmieściła się w tych 2 walizkach:shocked2:, 2 dzieci, 2 dorosłych i na tyle dni:-(:-D:-D:-D

jeszcze muszę sprawdzić który ten domek mi pzrypadł w udziale:sorry2:

Ja sie melduje juz z domku.Podroz tragiczna...pelny samolot , wielka Pyza spiaca u mnie na kolanach. Jeszcze mnie kregoslup boli. Jej tez bylo niewygodnie bo sie wiercila caly czas.

Troszke nastroj lepszy bo pojawilo sie malutkie swietelko w tunelu.

Cosmo ja kupilam mamie ostatnio lapka za 270 funtow i to z niezlymi parametrami. Hula lepiej niz moj. Ale chyba w Pl troche drozej. Mam kumpla w sklepie z komputerami i jesli potrzebujesz do uzytku domowego czyli maile internet ogladanie fotek to nawet w 1500sie zmiescisz.

hej dziewczynki!

udanej zabawy Wam życze, hehe wiem ze zyczylam w zeszlym tygodniu, cos mi sie pomylilo, zazdroszcze baaaaardzo i pamietajcie by duzo fotek zrobic zeby sie pochwalic imprezka ;)

u nas nic nowego poza tym ze za 2 tygodnie odbior mieszkania i biegamy za płytkami i innymi pierdolami...

Maja zycze zeby sie dobrze ulozylo

Cosmo zobacz np na stronie Media Markt masz laptopa Asus 1200, FSC 1500, jak nie masz duzych wymagan sprzetowych to taki na pewno wystarczy, tylko musisz sie zorientowac jak z serwisowaniem w razie gdyby cos sie z kompem stalo bo zeby zachowac gwarancje musisz np. serwisowac kompa w autoryzowanym serwisie i jak bedziesz kupowac to pamietaj ze gwarancja MUSI byc podbita i podpisana przez sprzedawce /tak sie wtracam z poradami bo akurat pracuje w serwisie i widze jak ludzi w konia sprzedawcy robia a producent potem jest nieublagany jesli chodzi o naprawe gwarancyjna/

np; MediaMarkt - Nie dla idiotów

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja wam również życze udanego spotkania i bawcie sie dobrze:) Oczywiscie naróbcie zdjec.

Ja dzis w pracy całkiem dobrze, zleciało mi szybko do 15.
Filipek juz nie gorączkuje wiec jest lepiej:)
Jutro pakujemy sie do wyjazdu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry