reklama

mamusie grudniowe:)

anita zapomnialas o mnie :-p

dzieki za trzymanie kciukow pomoglo :cool2:

pingwinek z czasem bedzie dobrze :tak: serioza, ciesz sie tym ze jest taka malusienka :-)

moje dzieci spia generalnie dluugo :happy2: mloda moze wstaje wczesniej bo tak o 8 ale czasami jak przykima to i o 10 potrafi
maly miedzy 9 a 9 30 :sorry2:

drugi samochod do tzw "zeszmacenia" w miejskim ruchu warszawskim

reklama
Dita tzn o której wyruszacie, i na którą tak mniej wiecej bedziecie?

Pingwinku to początek jeszcze troszeczkę i się samo poukłada

też lecę sie pakować narazie jestem w proszku czyli jeszcze nie zaczęłam:tak::baffled:

ja tez nie zaczelam pakowac, msuze to zrobic zanim zaczna sie gotowe na wszystko

zgubilam kate z urzedu pracy i nie moge znalezc ku.rwa

Sugar gratki zblizajacego sie auta :)

Anitka chcialabys juz drugie baby? :)

Maja wysylam pozytywne fluidy :) na poprawe nastroju

ale Wam zazdraszczam spotkania

Pingwinek, ja jestem ciagle sama, nikt mi nie pomaga, nikt
z czasem mam juz czas na wszystko, nawet na ploty z sasiadkami
siedze z bachoros sama, ale jakos to lubie (chyba jestem zboczona)
no i tez sie ciesze ze jest jeszcze mala, potem bedzie gorzej :cool2: chociaz Blutek jest tak ciekawska ze szok, i tak juz ja spanie nie interesuje :baffled::-D

ejo.

nic jeszcze nie spakowane, cholera, odmarzam po pracy.
Mamy w robocie straszny ziąb bo nam nie palą w centralnym, wa jego mać.
mamy w ogóle zmienić lokal, bo sąsiadom z góry nie podoba się firma z dołu, śmierdzi im (laser drukujący tekst pieczątek - gowno prawda, to ledwo jakikolwiek zapach wydziela). No i musimy szukać lokalu a tymczasem nas chcą wywalić chyba zimnem:baffled:
Jak nic do roboty będe chodzić z farelką;-)

No nic, teraz w domu bachory prawie gołe latają a ja poubierana jak na Syberię, palę w centralnym, w kominku i jeszcze zaraz pod gorący prysznic wejdę:dry:

Jutro będziemy ok 16 tak myślę, bo wyruszamy ok 8.

Roni, pingwinek, - za 3 lata stwierdzicie, że czas na trzecie;-). Nie, na serio na pocieszenie powiem że jak dziecko kończy magiczne 3 lata to ja np przestała czuć że w ogóle mam dziecko. Po prostu - im starsze tym bardziej z górki. Trzymam kciuki za was;-)

anitka ja tez dzis dostałam @. również zazdroszcze dziewczynom które już mają wiecej niż jedno dziecko:) dzielne babki z was! mam nadzieje ze kiedys do was dołącze;)

U mnie w pracy dziś niezbyt ciekawie..ale to przez@
Filip sie rozchorował:( infekcje gardła ma biedaczek. Bylismy juz u lekarza,ma leki. Na noc dałam mu czopek po czym zasnął.
A w niedziele do Gd chcemy jechcac. mam nadzieje ze Filus wydobrzeje.

pozdrawiam was!

reklama
No to na te 3 latka jeszcze poczekamy roczek:tak:
....a ja się czuję jak pierwszoklasista, to tak odnośnie Istebnej, bo pierwszy raz Was zobaczę na żywo i tak mi dziwnie.....to chyba jakaś obawa związana akceptacją mojej osoby:confused::baffled::sorry2::cool2:

głowa mnie boli z chęcią poszła bym spać, ale nic z tego, jeszcze sałatka do zrobienia i c.d pakowania:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry