reklama

mamusie grudniowe:)

Agnieszka ja polecam lotion Penatena dla dzieci :) oraz bordowe mleczko Garniera, miejscowo na suche place czysta wit e w kroplach

Cosmo co do rodziny sie nie wypowiem, nie bierz tylko ich glupot do siebie :)
a co do cyckow, przez to ze przytylam 10kg mam mega cycki hehe

Dita zdrowia :)

reklama
Dita - wracaj do zdrowia!
Agnieszka - dzięki za życzonka :-) zdrowie najważniejsze!

Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Taka właśnie powinna być jesień. Cieplutka i złota :tak: Nazbieraliśmy mnóstwo kasztanów, ale oddaliśmy je dzieciom, które właśnie szły do szkoły - potrzebowały na zajęcia. Miko sam osobiście im je wręczał.. jestem taka dumna z niego :cool2: Nie ominęło nas też ciapkanie się w błocie, ale cóż to za świetna zabawa! Idziemy się teraz wyszorować i napewno z chęcią spałaszujemy cały obiadek (oby!).

Buziaki!

a ja wale w kimono

mam ciezki dzien na maksa jutro
o 8 musze byc juz w centrum wiec o 7 musze zwlec dupsko z wyrka, potem przychodzi opiekunka bo wszyscy mi sie tutaj pochorowali, tata pojechal na ukraine a madrec w pracy
dzizys

prosze mocno trzymac kciuki o 10 by the way

my W KONCU mamy kesz na auto i postanowilismy w koncu kupic takie wieksze volvo i jakies mniejsze bylebyle toczydlo
kto ma jakies pomysly?

reklama
...a mnie też coś bierze, ale zapodałam na noc duże dawki wszystkiego co miałam przeciwgrypowego i jest lepiej......a dzisiaj w pracy i to zaraz piję tą wódkę z pieprzem o której pisała maja:baffled:

o 10 też będe trzymała:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry