reklama

mamusie grudniowe:)

a my po zakupach własnie. kupiłam sobie zapas witamin w tym kwas foliowy :) troche jedzenia i chemia standard.
W pracy dziś całkiem całkiem. Laliśmy nowość w bi-es bardzo ładny perfumik, cała nim przesiąknieta byłam:) Jutro też bedziemy lać bo aż 9tys sztuk plus testery 500szt

W domu też ok. Posprzątałam,zrobiłam obiad na jutro i teraz odpoczywam:)

A Filip bawi sie z tatusiem.

miłego wieczorku! :)

agnieszka! spokojnej podróży do Polski! oby wam pogoda na wesele jako tako dopisała:)

reklama
w tym roku już na 2 byliśmy z nią , a teraz to już ją zostawiamy z moją mamą bo to 60 km od Radomia więc nie ma sensu jej zabierać a potem odwozić:sorry2:

u nas wszystkie możliwe losty już obejrzane, a im dlaej tym gorzej zagmatwane:baffled:

Hej!
Wpadłam tylko na chwilkę bo my właśnie skończyliśmy sie pakować.Dziś w nocy a dokładniej o 3 wyjeżdzamy bo o 8 mamy lot do Polski,ohhhh w końcu zobaczę rodzinkę i moje rodzinne miasto.W Polsce nie byłam 7 miesięcy i pewnie pojawiły się lekkie zmiany.Także dziewczyny może mnie przez jakiś czas nie być bo w sobotę nasze wesele także będzie małe zamieszanie hihi:-) a już nie mogę się doczekać:-)więc odezwę się jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu.
3majcie się kochane babeczki i 3majcie kciukasy aby wszystko wypaliło.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich i ślę całuski dla waszych pociech:-):-)
BUZIAKI!!!!

reklama
hej babki
Fajnie ze wasze spotkanie udane :tak::tak: fotki super
maja zdrówka dla meza moze jutro bedzie lepiej sie czuł
Agnieszka udanej imprezki zyczkę :-)
No własnie gdzie zdjecia patrycji z wakacji?? :-p

U nas juz coraz lepiej mały tylko pod wieczór ma ataki zazdrosci i histeri ze chce do mamy na kolana :baffled: zawsze jak karmie mała ale jakos daje rade dzisiaj nawet sama połozylam dwójke spac bo moje kochanie wybyło
No i rosnie nam panna wkoncu nie topi sie w najmniejszych swoich ubrankach :-D:-D widac rece w rekawkach :-p
i poradzilismy sobie nareszcie z odpazeniem na pupci dzieki cud miod połoznej co poleciła tormentiol :-) po dniu stosowania nie ma sladu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry