maja_1980
grudniowa mama '06
Agutka z nim sie od dawna cos dzieje. Kiedys przez tydzien czasu lapala go goraczka raz dziennie przez ok 2 godziny skakala do prawie 40 stopni po czym sama spadala. Jezdzilismy do szpitala ale wtedy juz temp nie bylo i nie mogli nic pomoc. Za kazdym razem jak popije choc troche to nastepnego dnia umiera...doslownie umiera czego kiedys nie bylo. Czesto lapie go 'przeziebienie' ...przynajmniej takie ma objawy do tego ostatnio z wymiotami i biegunka.
Moja mam przeszla niedawno zoltaczke pokarmowa wiec stad moje podejrzenia. Mial sobie zrobic badania bedac w Pl ale jak zwykle nie mial czasu. A tu...sluzba zdrowia... szkoda gadac.
Mamy niby spoko wegierska lekarke wiec musze go zapisac ... mam nadzieje ze znajdzie przyczyne.
Moja mam przeszla niedawno zoltaczke pokarmowa wiec stad moje podejrzenia. Mial sobie zrobic badania bedac w Pl ale jak zwykle nie mial czasu. A tu...sluzba zdrowia... szkoda gadac.
Mamy niby spoko wegierska lekarke wiec musze go zapisac ... mam nadzieje ze znajdzie przyczyne.

, i powiedział że to normalne i jeszcze czekamy ze 4 miesiące a jak nadal będzie to jakieś hormonki da