reklama

mamusie grudniowe:)

nie, no drzwi to paranoja.
pierwszy raz zamawialismy w porcie - przyszly po 4 mies uszkodzone, ale wylalam na to, dostalam jakas tam znizke i przeszlo.
do tego mieszkania zamowilismy drewniane w jakiejs malej i milej rodzinnej firmie (i od tej pory sie takich wystrzegam) by zaoszczedzic i w ogole miec jedyne i wyjatkowe - 6 miesiecy czarowania 'zaraz beda, zaraz beda' - i odebralismy zaliczke, bo 'przyszly (ponoc), ale porysowane i trzeba raz jeszcze robic' (bzdura.
nauczeni doswiadczeniem kupilismy w koncu w duzej firmie - Interdoor - drogie jak sam sk.. i tez ch. bombki strzelil. mielismy drzwi niestandardowe, bo z zamkiem magnetycznym - i sie jeb.neli przy robocie, bo zrobili oscieznice do zwyklych.
nic, tylko sie zalamac :baffled:
bede robila afere o jakas znizke, ale pewnie nic z tego :-(

Roni
, co ty za glupoty piszesz, matka! to, ze on nie gada, to jedno - chociaz sama mowilas, ze mowi 'cycki', 'sram', a i gada po swojemu tez :-D :-D, ale o niekumatosci to ty lepiej nie pisz! dzieciak kumaty i to bardzo, co widac po tym, jak potrafi wymoc na was wypicie kawy ;-) hehehehe

a co do czarnej to owszem, dziwne troche, ze sie chociaz slowem nie odezwie, ale ogolnie to kumam, ze na jednym tylko watku pisze. ja tez tylko na grudniu, na majowkach moze 10 postow napisalam. to samo na staraczkach, ktore kiedys byly mi domem. nie mam czasu na ogarnianie wszystkich watkow i pisze tam, gdzie mi najlepiej. ale slowko czasem by mogla skrobnac. :-)
gratulacje maluszka..!

reklama
a w ogole to dzien dobry :-)

i chcialam napisac, ze moje dzieci zaczynaja sie razem bawic - cudnie! maly w pokoju buszuje w klockach, rozwala z umilowaniem i radocha wielka mlodemu wieze ;-) a Filip sie smieje jak dziki. sweeeeeet!

jeszcze sie zapytam, czy wasze dzieci tez odkurzaja wam sciany?? moj Filip regularnie lapie za odkurzacz i jedzie nim po scianach ;-) gdzie on to zobaczyl? ;-) :-D

no mi wlasnie chodzilo o czarna 79 skoro urodzila to najszczersze gratulacje, przy okazji pozdrawiam druga czarna ;)
Roni moja Agata naprawde malo mowila w tym wieku, dopiero teraz sie rozkreca, wiec spoko luz zobaczysz rozkreci sie az bedziesz miala dosc

aenye no drzwi Interdoor sa drogie, my wybralismy invado INVADO - Skrzydła fornirowane Atos tylko ze inny kolor, te pierwsze bez szyb, jako ze mieli przenosiny magazynu czas oczekiwania z 8 tygodni przeciaga sie do 12 ale te mi sie podobaja wiec bede czekac, ja sie J nie wstydze i nie musze miec drzwi nw lazience a jak inni przyjda to albo sikac nie beda albo za firanką

Dita tu plan mieszkania

Załączniki

• Plan mieszkania skan.jpg
    Plan mieszkania skan.jpg
    878,4 KB · Wyświetleń: 50
Hm, a my kupowaliśmy z Porty i mieliśmy od ręki. A kupowaliśmy jeszcze w dodatku najpierw ościeżnice, potem drzwi, obie rzeczy od ręki. W dodatku do siebie pasowały o dziwo. :-)

My spyliliśmy jednego gnoma babci, to jedziemy sobie z drugim zobaczyć co słychać w hipermarket. :happy:

hej kobitki witam sie niedzielnie
poszukiwania ida pelna para:happy: zlozylismy wypowiedzenie juz..
Maju mamy tu ogrod i wogole cale mieszkanie jest super... gdyby nie ta wilgoc:dry:
podejzewam ze gosciu wiedzial ze cos jest bo sie nie zdziwil, my niewiedzielismy bo mieszkanko dopiero co po remoncie:sorry2:
zazdroszcze wszystkim 'na swoim':tak:
nawet jak trzeba dluuugo czekac na drzwi aenye:-p;-)udanego spokanka obiadkowego:happy:
dita ehh super ze masz taki ogrod z czekajaca robota, ja uwielbiam sie tak 'bawic'
agaton swietne mieszkanko

Brunio dziekuje za wszystkie buziaki i usciski, czuje sie chyba lepiej, nie ma temp tylko nadal srajek i trochu marudka... ale dajemy rade, jutro idzie do przedszkola a ja do pracy:happy:
i gratuluje dzieciom 'lekomanom' u nas tylko nurofen akceptuje:dry:

lece konczyc obiadek:blink:

My dzis rodzinnie dzionek w aquaparku w Gilford spedzilismy. Pyza plywala jak szlona. Straszna mila radoche.
Teraz spi a ja przy jednym kompie M przy drugim...lezymy i odpoczywamy:)

No i supernianie katem oka ogladam:)

a ja mialam szkolenie sobota, niedziela, super temat zarzadzanie apteka:dry:, no w kazdym razie juz nazbieralam tyle punktow ile trzeba i na troche spokoj mam

Hanka ma mega katar, mam nadzieje ze w nic wiekszego sie to nie przerodzi bo 31 jedziemy do Gdyni na 3dni:-D:-D:-D, ale sie ciesze

reklama
Hej dziewczyny my od dziś ponownie w Anglii,podróż była mecząca i nie mam już siły.Mąż już śpi i synek również a ja czekam aż skończy się prać,bo prania miałam na 4 pralki,poza tym bałagan w domu został niesamowity i oczywiście od razy wziełam się za sprzątanie i powiem szczerze że mam dość.
Wizyta w Polsce mineła jak nie wiem co,nie zdążyłam poodwiedzać rodzinki bo czasu zabrakło normalnie szok a teraz zasypiam więc może którać napisze mi skrót wydarzeń które miały miejsce pod moją nie obecność?
pozdrawiam serdecznie i dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry