..aenye
Mama grudniowa'06
nie, no drzwi to paranoja.
pierwszy raz zamawialismy w porcie - przyszly po 4 mies uszkodzone, ale wylalam na to, dostalam jakas tam znizke i przeszlo.
do tego mieszkania zamowilismy drewniane w jakiejs malej i milej rodzinnej firmie (i od tej pory sie takich wystrzegam) by zaoszczedzic i w ogole miec jedyne i wyjatkowe - 6 miesiecy czarowania 'zaraz beda, zaraz beda' - i odebralismy zaliczke, bo 'przyszly (ponoc), ale porysowane i trzeba raz jeszcze robic' (bzdura.
nauczeni doswiadczeniem kupilismy w koncu w duzej firmie - Interdoor - drogie jak sam sk.. i tez ch. bombki strzelil. mielismy drzwi niestandardowe, bo z zamkiem magnetycznym - i sie jeb.neli przy robocie, bo zrobili oscieznice do zwyklych.
nic, tylko sie zalamac
bede robila afere o jakas znizke, ale pewnie nic z tego :-(
Roni, co ty za glupoty piszesz, matka! to, ze on nie gada, to jedno - chociaz sama mowilas, ze mowi 'cycki', 'sram', a i gada po swojemu tez
, ale o niekumatosci to ty lepiej nie pisz! dzieciak kumaty i to bardzo, co widac po tym, jak potrafi wymoc na was wypicie kawy ;-) hehehehe
a co do czarnej to owszem, dziwne troche, ze sie chociaz slowem nie odezwie, ale ogolnie to kumam, ze na jednym tylko watku pisze. ja tez tylko na grudniu, na majowkach moze 10 postow napisalam. to samo na staraczkach, ktore kiedys byly mi domem. nie mam czasu na ogarnianie wszystkich watkow i pisze tam, gdzie mi najlepiej. ale slowko czasem by mogla skrobnac. :-)
gratulacje maluszka..!
pierwszy raz zamawialismy w porcie - przyszly po 4 mies uszkodzone, ale wylalam na to, dostalam jakas tam znizke i przeszlo.
do tego mieszkania zamowilismy drewniane w jakiejs malej i milej rodzinnej firmie (i od tej pory sie takich wystrzegam) by zaoszczedzic i w ogole miec jedyne i wyjatkowe - 6 miesiecy czarowania 'zaraz beda, zaraz beda' - i odebralismy zaliczke, bo 'przyszly (ponoc), ale porysowane i trzeba raz jeszcze robic' (bzdura.
nauczeni doswiadczeniem kupilismy w koncu w duzej firmie - Interdoor - drogie jak sam sk.. i tez ch. bombki strzelil. mielismy drzwi niestandardowe, bo z zamkiem magnetycznym - i sie jeb.neli przy robocie, bo zrobili oscieznice do zwyklych.
nic, tylko sie zalamac

bede robila afere o jakas znizke, ale pewnie nic z tego :-(
Roni, co ty za glupoty piszesz, matka! to, ze on nie gada, to jedno - chociaz sama mowilas, ze mowi 'cycki', 'sram', a i gada po swojemu tez
, ale o niekumatosci to ty lepiej nie pisz! dzieciak kumaty i to bardzo, co widac po tym, jak potrafi wymoc na was wypicie kawy ;-) hehehehea co do czarnej to owszem, dziwne troche, ze sie chociaz slowem nie odezwie, ale ogolnie to kumam, ze na jednym tylko watku pisze. ja tez tylko na grudniu, na majowkach moze 10 postow napisalam. to samo na staraczkach, ktore kiedys byly mi domem. nie mam czasu na ogarnianie wszystkich watkow i pisze tam, gdzie mi najlepiej. ale slowko czasem by mogla skrobnac. :-)
gratulacje maluszka..!

;-)udanego spokanka obiadkowego