reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej kobitki
moj maly glucik zle zie czul wczoraj, zadzwonili do mnie z przedszkola ze marudka i ciagle sie za uszko lapie:-( wiec biegiem go odebralam i zawiozlam do lekarza, bardzo marudzil i buczal przy badaniu bidulek:-(ma poczatek infekcji uszka, oba zaczerwienione, lewe dodatkowo opuchniete, na szczescie nic wiecej.
nie ma goraczki tylko sranko i widac ze sie zle czuje, ciagle na rece chce.
tak bylam bidulem przejeta ze sie nie stresowalam jazda samochodem:blink:

do tego szukam nowego mieszkania/ domu :wściekła/y: znowu przeprowadzka, japinkolee
2 miesiace temu zaczol wychodzic grzyb przy drzwiach wejsciowych i byly mokre sciany u brunia wpokoju. wlasciciel stwierdzil ze u brunia to 'kondensacja' czy cus ze mam uchylac okno a grzyb naprawi. I cisza. sciana mokra mimo uchylania, smierdzi w pokoju wilgocia, materac ma mlody do wymiany, tyl jednej z szaf zrobil sie zielony. a on mowi ze nic z tym nie zrobi.
wczoraj widzielismy fajny domek kolo salonu i brunkowego przedszkola, 3 sypialnie, na dole 2 salony, kuchnia, dosc duzy ogrodek z tylu. jedyny minus ze musimy go 'odswiezyc' bo poprzedni lokatorzy troche zanidebali. Ja bymgo brala, D. jest niezdecydowany.

Lucky szkoda ze jeses tak daleko:-(
Atol i jak usypianie? U nas dalej ciezko, musze siedziec obok lozka i czytac bajkde dopoki nie zasnie, inaczej jest wychodzenie z lozka i dziwne akcje :dry:
Kate hehe:-p
Nonek brawa dla Julki za samodzielnosc:tak:

Hej dziewczynki ;)

Ostatnio nie ma za bardzo czasu pisac, w poniedzialek odbieramy mieszkanie a ze chcemy sie jak najszybciej tam przoprowadzic to roboty pelna para, szczegolnie ze za tydzien wyprowadzamy sie z tego mieszkania i wracmay na chwilke do rodzicow moich ;)
urzadzamy lazienke, kuchnie, malujemy robimy sciany i przeprowadzamy sie reszte bedziemy powoli dopieszczac ;) bedziemy bez drzwi 12 tyg bo tak dlugi jest okres oczekiwania na te ktore nam sie podobaja a dopiero bedziemy zamawiac ;)

Cosmo ty sie nie denerwuj tymi limfocytami tylko zadzwon do jakiegos lekarza i umow sie na wizyte, nie ma co gdybac, ja ci nie pomoge bo sie nie znam ale zobaczysz bedzie dobrze, glowa do gory!!!!! :tak:

Kasu powodzeniaa w przeprowadzce, ucaluj Brunia choruszka
Maja super projekty zazdroszcze wszystkim wlasnych chatek, moze nam tez kiedys sie uda
Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam zyczac spokojnego weekendu

cosmo, popieram. nie czytaj w necie tylko idz do lekarza i rob inne badania. bedzie dobrze! moze to od anemii? nie znam sie..

ja jutro robie obiad na 10 doroslych osob plus dzieci - 100% sama ;-) bedzie zuras z ziemniaczkami, cebulka, kielbasa biala i boczkiem (zamowiony przez rodzicow), oraz pieczen z cielecinki w dwoch wydaniach - jedna w sosie wlasnym, druga z pieczarkami. ziemniaczki i surowka z marchwi, druga z selera naciowego. plus babka i murzynek. oby wyszlo wsio :-) dzis juz chate posprzatalam, jutro tylko pichcenie..

i ogolnie to znowu mamy problem z drzwiami, ja pier.dole, to jakis kosmos normalnie!! dzis mial byc montaz, kolesie wjechali, rozwalili nam sciany przy otworach drzwiowych, zeby wsio weszlo, a okazalo sie, ze nie wejdzie i tak!!!!!!!!! bo zrobili nam w fabryce zle oscieznice!!! i nie pasuja do skrzydel!!!! no czaicie opcje w ogole!? w poprzednim mieszkaniu na drzwi, ktore zazwyczaj sa w kazdym salonie od reki, my czekalismy 4 mies; w tym mieszkaniu czekalismy na drzwi 6 mies i musielismy odebrac zaliczke; teraz czekamy juz 3 mies i przyszly zle...
takiego rabanu narobilam, ze niby maja byc na wtorek, ale ja nie wierze w taki cud..

no i ogolnie bedziemy sikac jutro wszyscy za firanka :crazy: :-D

To widze, ze moje czekanie 5 tygodni zamiast 2 to w ogole pikus. Co wy za drzwi zamawiacie?

My juz po pogrzebie i stypie. Cala rodzina sie zjechala z polowy Polski. A na sam koniec zostalismy juz sami z siostra i jej mezem. Byly wspominki, zarty, kilka kawalow. Czyli stypa zakonczyla sie calkiem sympatycznie. Wujek nie chcialby zebysmy sie smucili.

aenye szkoda, ze tak daleko mieszkasz bo wprosiłabym sie jutro do Ciebie na ten obiad hehe

kurcze blade muszę byc we wtorek i w czwartek we Wro... nie wiem jak to zrobie po 1 nie mam na bilety a po 2 nie mam co z dziećmi zrobić no a jak nie pojade to mnie skreślą z listy studentów bo zapomniało mi sie indeksu oddać...i jakijś jednej opieczatki od praktyk mi brakuje :baffled:

reklama
Patrycja wow
ja na swoje 6 tyg czekalam

Agaton, czarna dzis urodzila, caly przebieg ciazy, wszystkie ciuszki, wozeczki itp itd mozna zobaczyc na watku "pazdziernik 2008" ;-) tylko na ten watek wylala :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry