reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Moje dzieci własnie poszły spać mały skapitulował kolejny raz szkoda tylko ze o 15 a nie jak zawsze o 12
Agutka fajny projekt ale dla mnie mieszkanie z rodzicami to pomyłka nie zaleznie od tego czy wejscie inne czy jakos tak wychodze z załozenia ciasne ale samemu :rofl2:
U nas z syropami nie ma problemu mam tylko problema z kroplami do nosa:baffled:
Roni pewnie ze mozliwe u nas juz prawie cale wyszły piatki
Aenya te formikarium dla mrówek fajne tylko bardzo małe fajne rzeczy sa jeszcze na toys4boys
Cosmo ja bym ja chyba udusiła po jakie czort sie wkowa skoro trzeba z palca? Buziaki dla mai
Kasie ale piotrus rozgadany u nas tylko po swojemu chociaz jak juz cos powie to z grubej rury :-D:-D np kran co oczywiscie nie brzmi tak dokladnie ale troche to przypomina :-p ja bym nie załapała gdyby mi M nie przetłumaczył :-D

Sie witam:)
Dita podbilabym, ale mam caly czas zablokowane konto:baffled:.
Piatki jak najbardziej mozliwe. Pomacaj mu dziasla.
Kamila u nas tez byl problem dopoki nie kupilam w takim psikaczu, Manka dala sie przekonac ijest spoko. Bawimi sie w robienie psik psik.
Sugar a co sie dzieje?
Moje dzieci chetnie wciagaja tran, ale ten smakowy z Moolersa czy jakos tak.

A mnie zaraz szlag trafi. Manka przechodzi sama siebie. K u rwa.

nonek a jaki smak? owocowy?

bo ja mam cytrynowy i za nic nie chca, chyba sama bede musiala wypic bleee

ale wzielam im smart omega takie kapsulki do zucia i calkiem chetnie zuja, jest tez kidabion, ale tego nie probowalam

Atol cytrynowy wlasnie. Nie ma problemu z piciem. Ten kidabion podobno bardzo dobry.
U mnie z syropami to lekomanki normalnie. Jest haslo syrop to sie rzedem pod szafka ustawiaja i kloca, ktora pierwsza. Julka dostaje teraz jeszcze rutinacea. Ale to chyba od 3 lat mozna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry