reklama

mamusie grudniowe:)

ejo.

cosmo - po pierwsze się nie martw, tak jak u mojej siostry, jak u małej sugar tak i u ciebie podwyższone wyniki to na pewno jakaś infekcja, zwłaszcza w tym okresie gdzie o wirusa nietrudno. Popieram dizewczny - nie ma sensu czytac neta w tych sprawach, bo jak ja wróciłam ze szpitala i siadłam na neta w poszukiwaniu powikłań transfuzji krwi to wyszło mi że na 90% będę chora na żółtaczke C a na 40% na aids, a na 100% złapię jakies inne goowno;-) Mój lekarz mnie opieprzył, zakazal czytać takich pseudo informacji na necie i przestać się martwić - co właśnie i tobie przekazuję;-):tak:
Po drugie szlag mnie trafia na państwowe uczelnie, kurde, jakie to wszystko jeszcze zburokratyzowane, mam koleżankę w pracy która chce się broić choćby jutro, ale nie może bo od 2 miesięcy załatwia papiery i papierki, co kilka dni musi jeździć do Wawy składac jakiśtam podpis, no szok, chore to wszystko:baffled:

aenye,nona - hehe, ja tam kupuję drzwi w obi, mam od ręki, już 3 lata się trzymają, nie rozlecialy sie, jestem dobrej myśli:cool2::-D:-D a na serio to współczuje, ja tez myślę o porządnych drzwiach, z tego co słyszałam u nas czeka się kilka tygodni. Paranoja:baffled: No to sobie jeszcze te z obi potrzymam;-)

Agaton
- heh, a ja na etapie szukania przez was mieszkania jestem... zacofanie po prostu;-) Powiedz co i jak bo nic nie wiem, wstaw plan mieszkanka, chętnie obejrzę:tak::tak: a o którą czarną ci chodzi? czarna79 jest na październikówkach i kompletnie nas olała;-) Za 5 dni ma termin, dizś pojechała do szpitala. Trzyma kciuki za nia i... co cóż... mówi się trudno;-) A czarna druga - Dorota - pisałam z ną miesiąc temu na priw, wybierała sie do Istebnejj, nie było jej, nie odzywa się, pewnie brak czasu, brak neta itp...

kasu - ojoj... całuski w uszko Brunka!!! Co do mieszkania - trzymam kciuki ,szkoda że tak często musiecie się przeprowadzać... Ale fakt - grzb to nie żart, jego zarodniki fruwające w powietrzu są bardzo toksyczne, nawet mówi się że rakotwórcze.... Oby szybko udalo sie znleźć właściwe mieszkanko!!:tak::tak:

kate - hehe, dobre, ja podnie jak nieistotna - mam malo atrakcyjnego gina, wolałabym go nie widziec rozebranego:-D:-D:-D:-D:-D

lucky - moja Ala ma taką tablice. Dla Ali fajna, dla Nat- kompletnie nie wie co się z tm robi, bardziej ją interesuje to że jest w tablicy zamykana półka na papier i przybory i tę półke non stop otwiera i zamyka, chowa i wyjmuje te przybory:-D

Ja dziś latałam jak głupia po sadzie i ogródku, ze szpadlem i grabiami, trochę porządku zrobiłam wokół domu, od razu lepiej, ale niestety to i tak kropla w morzu potrzeb - chwastów, kup ziemi i krzaków nadal ci u nas dostatek:-(:-(:baffled: Co prawda jeszze miesiac nie powinnam nic dźwigać ani fizycznie pracować.... ale dorze się czuję i z bardzo starałam się nie forsować;-) Obejrzałam Briget Jones i chiba idę spać;-)
aaa - moja Nat lekoman, zje i wypije wszystko, a najlepiej jej to idzie przy Ali - nie chce byc od niej gorsza. A więc jak ala pije syrop, to ja Nat musze choćby zwykly soczek na łyżeczce dać;-)

reklama
a no, to gratulacje dla czarnej:tak:;-)

hehe ona i tak ma na to wylane ;-) ciesze sie ze dziecko zdrowe, to najwazniejsza :happy:
za pol roku moze bedzie laskawa "wrocic" a potem zwrocic uwage np mi ze pisze na lipcowkach a tu nie i nie ladnie jest znikac ;-) (musialam to napisac, sorry :nerd:)

moj Jasiek jest kompletnym odszczepem
nic prawie nie mowi, nie lubi syropow, komplatnie zlewa otoczenie
ale go kocham :blink: (czy to sie kiedys zmieni?)

A ja siedze przy kompie i porownuje jakosc i ceny materialow budowlanych hehe...do czego to doszlo...kazalo sie ze pomomo iz mamy firme budowlana wogole nie znamy sie na polskich materialach:-p

Dita w panstwowych uczelniach wszytko zalezy albo od pan w dziekanacie albo od promotora. Ja sie bronilam 3 dni po zlozeniu pracy a u nas termin 'odlezenia pracy w dziekanacie' 1 miesiac:sorry2:

Kasu zdrowka dla Bruniastego. Wspolczuje przeprowadzki...wiem co to znaczy i boje sie tego jak cholera. Ale moze lepiej bedzie bo chyba teraz ogrodka nie macie z tego co kojarze? A to latem swietna sprawa.

Aenye milego gotowania i udanej imprezki.

Kate czytasz czasem gg bo sie dobijam;-):-D:sorry2:Sorki wiem ze zabiegana jestes.

Cosmo ja tez sie nie znam. Najlepiej lekarza zapytaj bo inaczej zwariujesz zamartwiajac sie a to pewnie nic powaznego.

Nona trzymaj sie kobitko.

Ciekwe co dzis w Tv ciekawego. Lece zobaczyc.

A zapomnialam. Kupilismy dzis MArice rower... taki bmx na 2 kolkach malutki i konia na biegunach za smieszna kase- 11funciakow:-D. Uzywane oczywiscie ale w niezlym stanie. Konikowi trzeba tylko troche grzywe upiekszyc bo sie rozczochrala:-) A do rowerku kolka stabilizujace dokupic.

czarna79 jest na październikówkach i kompletnie nas olała;-) Za 5 dni ma termin, dizś pojechała do szpitala. Trzyma kciuki za nia i... co cóż... mówi się trudno;-)

No to wyciągnięte dla ciebie Roni;-) Też mi sie takie coś nie podoba, ale nic mi do tego . Jej wybór, ja jej jesze raz gratuluję wyczekanego synka;-)

Co do pytania - nie to się raczej nie zmieni:-D:-D:-D Przesadzasz Roni jak zawsze,hehe a jak dziewczyny wracają z odwiedzin u ciebie to są zachwycone Jaśkiem :tak::tak::tak:

hehe jeszcze zapomnialas Edytko dodac, ze bala sie ze ja poloza na patologii, bo rozstanie z dziecmi, a juz byla w szitalu, wypisala sie na wlasne rzadanie itd itp ;-)
a dziewczyny "zachwycone" tym ze ten pieron wszedzie wlezie (doslownie), lacznie z parapetami, gornym lozkiem pietrowym, najwyzsza polka w szafie... ale "kumatoscia" i "kontaktem z innymi" nie mogly byc zachwycone bo czegos takiego nie ma :blink:
pozostaje mi wierzyc, ze ma jakies talenty, a cos takiego jak komunikacja nie jest mu do niczego potrzebna ;-)

Maja "Terminator"

Maja ja mam kolka jak chcesz:) Leza odlogiem i czekaja nie wiem na co.
Roni Jasiek indywidualista jest, nie czepiaj sie matka;-).
Co do czarnej....dobre:-p. No coz, widac nasze towarzystwo nie jest satysfakcjonujace.A dzidzi gratuluje z calego serca:-).
Dita a ty myslisz, ze ja nie chcialam kupic??? Mi powiedzieli, ze takie drzwi ( ilosc i otwieranie) to 6-7 tygodni. My kupilismy na allegro cale drewniane, ale do samodzielnego wykonczenia ( tzn. pomalowac i wstawic szybki). Osobiscie za taka kase wole jednak drewniane niz pazdzierzowe w tej samej praktycznie cenie.
My mamy takie
Drzwi Sosnowe z Ościeżnicą, I Gatunek (441268684) - Aukcje internetowe Allegro

Agaton No to wspolczuje a zarazem zazdroszcze, ze to juz niedlugo.

reklama
Wlasnie sie zastanawiam na jaki kolor. Na razie nie mam kasy na lakier, wiec mam czas na zastanawianie. A my mamy te najbardziej przeszklone. A do lazienki na odwrot.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry