reklama

mamusie grudniowe:)

hej babki,
ja nawet nie poodpisuje, tylko powiem, ze spotkanko sie super udalo! wszystko wyszlo, wygladalo i smakowalo, ja dumna i w szoku, ze podolalam i z niczym nie nawalilam. bomba!
musze pochwalic mojego malza, bo baaaardzo mi pomogl, wlasciwie caly zur + ziemniaczki + cebulka + boczus to jego robota :-)
i obral mi chyba z 7kg ziemniakow, kochany chlop!

kasia, no wlasnie, w pierwszym mieszkaniu mialam chyba te, co ty i niby mialy byc od reki, a w koncu mialam je po 4 mies :sorry2:
chyba taki pech po prostu

my wybralismy takie:
ANLEX Leszek Perkowski - DRZWI I OKNA - INTERDOOR - CAPRI
te calkiem po lewej, capri 9, tylko w okleinie naturalnej dab brazowy. sa sliczne, bo juz je mialam zamontowane, gdy sie okazalo, ze oscieznica nie pasuje do skrzydla, a wlasciwie zamek.
no ale nic.

buziaki i do jutra.

reklama
mi bardziej sie podobaja 9 ;-) 6 jakies takie bardzo popularne. a najbardziej sie balam, ze dziecie ktores wybije mi takowa szybke i juz nic sie z tym nie da zrobic. w wezsze trudniej trafic ;-)

buzka i ide wreszcie spac, znowu zamulam..

Masio od kilku dni okropnie spi, ciagle sie budzi, pewnie znowu zaraz wezme go do siebie do wyrkia..
jutro zreszta pogadamy.
kiss!

No dziewczynki wlasnie odebralismy nasze pierwsze wspolne mieszkanie ;) Wszystko super sie udalo, oprocz tego ze zapomnieli zamontowac tych piojemniczkow do podciagania rolet wszystko jest ok, jutro to naprawia i mozemy zaczynac urzadzanie ;) W ogole bardzo ladnie tam jest wszystko wykonczone, firma i ludzie super, na parapecie czekla na nas szampan i zyczenia od firmy, kierowinika budowy znam bo czesto go tu widuje i powiedzial ze jakbysmy potrzebowali pomocy czy cos to jest do uslug, naprawde super jestem zadowolonma, poznalismy tez pierwszych sasiadow...mam nadzieje ze tak dobrze bedzie sie nam mieszkalo, w ogole mieszkanie ma nr 7 wiec licze ze szczescliwa 7 nam pomoze :tak:

No to moje gratulacje! Ciesze sie, ze wszystko sie wydaje super. Oby tak bylo. A powitanie z szampanem...swietne. Oby 7 przynosila wam szczescie. My tez mielismy pierwsze mieszkanie z nr 7:-).

no narazie jestem zadowolona, zobaczymy czy bede zadowolona z pracy fachowco i jak wszystko wyjdzie w praniu kto chce moze sobie popatrzec na zdjecia budowy
VIRKE - nieruchomości poznań, sprzedaż mieszkań poznań, mieszkania na sprzedaż poznań, mieszkanie sprzedaż poznań, nowe mieszkania poznań, mieszkanie na sprzedaż poznań, zakup mieszkań poznań, zakup mieszkania poznań, mieszkania poznań, oferty sprzed nasz bloczek to ten ostatni z tych dwoch mniejszych

ogolnie tez jestem zadowolona bo mam porownanie z odbiorem mojego kolegi, my np. mamy juz z glowy konbtakty, galki do kaloryferow, nie bedziemy musieli zmieniac zamkow na wlasny koszt tylko jak sie urzadzimy roboczy zamek zostatnie wymieniony, moze to pierdoly ale zawsze mniej na glowie, i juz dodatkowo kaski nie trzeba wydawac, a moj kolega to wszystko musial sam jeszcze robic....
no zobaczymy wszystko wyjdzie w praniu ;)

Agaton Gratuluję! Ładny blok :0 Oby Wam sie super mieszkało.

Byłam z Mają u lekarza, okazało sie że wyniki ma dobre, tylko w laboratorium źle normy dla dzieci napisali. Lekarz powiedział, że to taki urok z tym jedzeniem, przepisał jakieś tabletki ma je zjadać co 2 dni na czczo.
Ale mi ulzyło

Cosmo no to dobrze. A baby w labie bym normalnie przeswiecila, ze tyle nerwow cie to kosztowalo.
Agaton ja sobie obejrze niestety jak bede miala wiekszy transfer:baffled:. Ale u nas z mieszkaniem tez tak bylo, ze mielismy kontakty,drzwi, termoregulatory, gladzie i wylewki gotowe do zrobienia. Ciesze sie, ze Ty sie cieszysz:-p.

ja mam dzis lenia na maksa. Jade zaraz z Manka do lekarza po zaswiadczenie do zlobka. Chyba jutro podpisujemy umowe. Bardzo sie ciesze:)

reklama
hej
Brunio dostal infekcji oczka,zakaz wstepu do przedszkola wiec i ja do pracy nie poszlam.. Czuje sie ok, oczko smarujemy antybiotykiem mam nadzieje ze szybko sie wyleczy:happy:
mam za to nowe brylki
Agaton Gratulacje
cosmo dobrze ze ok

Załączniki

• DSC01008m.jpg
    DSC01008m.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry