Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bosz, jak mnie ta kobieta wnerwia, jak nikt chyba. no, moja siostra moglaby z nia tylko konkurowac. nie dziwne, bo taki sam charakter jedna z druga.

Tylko zeby nie kopnal w kalendarz zanim dojdziemy do etapu zakupu drzwi bo dziadek z niego juz
I ucałuj Brunia ode mnie. Jeju jak oczy chorują to straszne jest:-(
I dzieki za słowa z "remontówki" 
Git. A o iksy sie nie martw. Ja latałam po lekarzach z Luckiem, bo na bilansie 2latka mi lekarka powiedziala ze kawalifikuje sie do ortopedy, bo gruby, bo iksy, bo platfus, aż mi lekarz nasz domowy powiedział ze do 4 rż to fizjologia i że mam olać. I powiem Ci ze lucky zaczyna mieć proste nogi i platfus zanika. Sam. tylko kupiłam mu wkładeczki do butów takie żelowe unoszące środek wewnętrzny stopy. Jest ok:-).
No i ja też zaczęłabym od remontu w Gdyni;-) A takie Gierkowe są super. I częściowo wymieniane to myślę podwójna robota. Ale sama wiesz najlepiej. Z resztą i tak wszystko wyjdzie po kosztorysie:-)
Strasznie miłe z tym szapmanem! Cudnie że odebraliście chałupkę. Miłego mieszkania i gratuluję mocarnie tej siódemki. I jak tam Agatka??? Nic o niej nie piszesz oststnio. Wstaw jakieś nowe zdjęcia:-)
A z mamą i tak bedzie git. Spokojnie. I moje chłopaki znowu chore, a Lucky nie w przedszkolu. I juz sama nie wiem jak sie z Tobą umawiać
. Jak wydobrzeja dam znać. Promys:-)
.
Lucku był kilka dni w przedszkolu i znowu dramat. Przywlókł do domu jakieś ścierwo. Kaszle niemiłosiernie, gardło czerwone, gile do pasa. I teraz własnie słysze że Minutek zaczyna kaszleć. A Motylinka już zaczynała zdrowieć. I znowu zakaz wychodzenia z chału[y jak zawołam lekarkę. No nic jutro po nia dzwonie. Raju strasznie duzo ostatnio wydaje na leki
. W tym m-cu juz koło 7 stówek
A moje buty dzie
Iza dopiero zauwazylam ze mamy identyczne suwaczki ...i pod wzgledem wygladu ale i nasze cory gwiezdne blizniaczki![]()