reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam

sie nie odzywalam bo kursy do szpitala mialam.Moja Polcia z tym brzuszkiem wyladowala podejrzenie wyrostka.Na szczescie juz dochodzi do siebie bo trafilysmy na super lekarza ktory tez w medycynie chinskiej siedzi i troche mnie wyciszyl.W sumie to ten szpital tyle jej dal ze ja tylko nawodnili pod kroplowka bo wszystko zwracala.Teraz dostala srodki na przeczyszczenie zeby sie oczyscic.

Dita ciesze sie razem z toba.:-)

Jesli o zarlo chodzi moj Kaspi tez luuuuubi pojesc a owsianke to uwielbia.I jajo.
Witamin nie podaje zadnych-bo mu nie potrzeba.Kaspian ma wystarczajaco w warzywach i miesku oraz w weglowodanach.

Kasuelf czaruje...a precz chorubsko.Nie martw sie bedzie dobrze.A samochodzik tak przydatna rzecz.Zycze szybiego zakupu super autka.Brym...brym...

Anita na paznokcie ten lakier gorzki dobry jest i nie szkodliwy dla zdrowia.

Wiecej nie pamietam Pozdrawiam i cos mocniejszego stawiam moze ktoras sie skusi.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\uwaga ma procety%%%%%% duzo procetow%%%%%%

Jak nie urok to sr.........teraz wyslac mych wypocin nie moge cos sie przycielo.Przyznac sie ktora wpuscic nie chce?

heehe, kate - to MI bardzo przykro, ale rezerwacja była DLA MNIE :cool2:
nie martw się, jako że cię kocham - odpalę ci ze 100 tys:tak:

co do sprawy nr 2 - chleję praktycznie już wsystko, własnie kończę drugą tatrę:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry