reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia pisalam do niego co z aukcja bo szybciej zakonczyl ale nic nie odpisuje. Wogole to sie zastanawiam czy mozna wczesniej aukcje skonczyc. Kto czytal regulamin ebaya bo ja jakos nie mam natchnienia?

aenye ja mam BRITE dużą, małej sie nie opłaca bo non stop trzeba filtrować, a jeszcze jak u Ciebie dla 4 osób to największa jaka jest, ja kupuję filtry tańsze firmy ANNA 10zł/szt no i wymieniam co 3 tyg, ale powinnam co 2 tyg.
Jak się" kończy filtr" to odrazu widać po herbacie tzn zaczyna pojawiać się osad, bo ogólnie po przefiltrowaniu wody herbatka jest bez osadu, a teraz pojawiły się filtry specjalnie dla niemowląt:tak:
o rany to Filip i tak ma bogatą dietę, moja o wiele uboższą, nie chce i już a ostatnio tekst " manchewka nie " pada przy każdym obiadku:-p

Kinga 85 - "Ktoś wszedł i zerwał z gwintami kaloryfer" - o rany to jakiś Big Men musiał być bo zerwać kaloryfer to nie taka łatwa sprawa.Dobrze że zadzwoniłaś do spółdzielni.Buziaki dla Filipka:-)
_anita_ - Odpoczynek się należy.Już teraz życzę miłego łikendziku:-)
kasuelf - Super dzieło i ślicznie wyglądasz podczas pracy 3 maj tak dalej:tak::-)
aenye - Ja nie z tych co się obrażają za byle pierdołe:-)
atol - Dużo zdrówka dla dziewczynek:tak::-)
Iza78 - Super że impreza i niespodzianka się udały.3 mam kciukasy aby w pracy męża wszystko szło już tylko do przodu:-)będzie dobrze.
Kasia_z - Duży ten wasz Maciuś i najważniejsze że dzieci zdrowe:-)
Kate_less - pozdrawiam :-)
Sa_raa - Dzięki za informacje.:-)
Kicia80 - 3 mam kciukasy za nową fasoleczkę :-)

A jeśli chodzi o sąsiadów to ja już nie wspomnę o swoich,ciągłe imprezy,tłumy obcych ludzi i jedni to nawet prowadzą mini zoo w domu bo węża mają,rybki,psa i chyba królika w kartonie trzymają:szok:A sąsiedzi co mieszkają nad nami to prawie co noc(poważnie mówię)słychać jak się kochają,ona strasznie krzyczy a on chyba musi ją po d.u.p.s.k.u lać bo słychać plaskacze a jakoś nie widzę żeby ją bił bo nie chodzi posiniaczona.I na dodatek sypialnie maja centralnie nad naszą sypialnia szok.Czasami to z mężem ubaw mamy że hej

Idę wypić kawkę
życzę miłego dnia
pozdrawiam

Nieistotna, na zajady B6 i B2 (czyli B complex warto dać).:happy2:

U nas po szczepieniu, wszystko poszło ładnie, mały tylko zrobił aaa przy ukłuciu i sekundę później już nie płakał. Reakcji zero. Wazy, uwaga, 6050 g :szok: Wielki klops :-D Wyrasta mi z 68
Kasia ja wiem ze kompleks B potrzebny ale u dzieci nie ma mozliwosci podania samej wit B, sa tylko mixy - np multisanostol ktory mu daje a nie moge mu zwiekszyc dawki bo wtedy bedzie nadmiar innych

Jejku jaki Macius duzy :) hoho tylko gratulować

Nieistotna a nadal pije tyle soków? i jak jego próchnica?
Tak pije duzoo, ale ostatnio odstawiamy butelke i pije z kubka a z butelki w nocy tylko wode
jakis czas temu odstawilismy soki na tydzien by sprawdzic czy zacznie jesc ale i tak nie jadl wiec dajemy teraz...
na razie nie ma nowych ognisk próchnicy ale i tak przednie 3 ząbki cale szkliwo czarne grrrr
z forum tylko moj ma prochnice? bo wsród 5 znajomych dzieci
3 ma prochnice hmm

Ps gdzie jest Sugar:confused::confused::confused: jakoś niedługo Lula skończy rok, a jej nie ma...I komu składać życzenia:confused:

do roczku jeszcze kilka dni :-D 13 :)
A nie mam pojecia gdzie Maryś wcieło

Nieistotna a drożdzówkę zjada:confused:
no wlasnie baba mi w aptece mowila by dawac skórki chleba lub drózdzowke do żucia i dala taka masc na zajady, dzis zjadl (hurraaa) kanapke na sniadnie ale to za malo[/quote]

Gratuluje wywalczenia znizki, dobre i tyle ...

reklama
Nieistotna, może spróbuj mu rozkruszyć taką B complex dla dorosłych i gdzieś przemycić? B się z moczem wydala jak jest za dużo, więc nawet jak to będzie większa dawka to mu nie zaszkodzi. Zobacz jakie to w smaku, może akurat nie jest smakowa ta witamina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry