Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
:-)
A sąsiedzi co mieszkają nad nami to prawie co noc(poważnie mówię)słychać jak się kochają,ona strasznie krzyczy a on chyba musi ją po d.u.p.s.k.u lać bo słychać plaskacze a jakoś nie widzę żeby ją bił bo nie chodzi posiniaczona.I na dodatek sypialnie maja centralnie nad naszą sypialnia szok.Czasami to z mężem ubaw mamy że hejKasia ja wiem ze kompleks B potrzebny ale u dzieci nie ma mozliwosci podania samej wit B, sa tylko mixy - np multisanostol ktory mu daje a nie moge mu zwiekszyc dawki bo wtedy bedzie nadmiar innychNieistotna, na zajady B6 i B2 (czyli B complex warto dać).
U nas po szczepieniu, wszystko poszło ładnie, mały tylko zrobił aaa przy ukłuciu i sekundę później już nie płakał. Reakcji zero. Wazy, uwaga, 6050 gWielki klops
Wyrasta mi z 68
Tak pije duzoo, ale ostatnio odstawiamy butelke i pije z kubka a z butelki w nocy tylko wodeNieistotna a nadal pije tyle soków? i jak jego próchnica?
Ps gdzie jest Sugarjakoś niedługo Lula skończy rok, a jej nie ma...I komu składać życzenia
![]()
13 no wlasnie baba mi w aptece mowila by dawac skórki chleba lub drózdzowke do żucia i dala taka masc na zajady, dzis zjadl (hurraaa) kanapke na sniadnie ale to za malo[/quote]Nieistotna a drożdzówkę zjada![]()
proszę o rozwinięcieagnieszkaale masz fajnie;-), fonia extra, w sumie to dobrze że wizji nie masz bo to mogłoby być straszne;-)