AgutkaP
Agnieszka - mama Alicji
cześć z ranka ..ja nadaję już z pracy, życie wraca do normy
Sara ...no niefart z tym portfelem,
mi jak kiedyś facet ukradł portfel w autobusie, to jak wysiedliśmy na przystanku, podeszłam do niego i powiedziałam, że wiem że to on i żeby mi oddał dokumenty a kasę niech sobie weźmie, i tak się stało, wyjął portfel zobaczył co jest w środku, zabrał 10 zł, a dokumenty oddał
...... koleżanka z którą wtedy byłam tylko patrzyła kiedy mi lutnie w gębę , ale jakoś tylko się głupio uśmiechał...... dzielna jestem co????
, ale jak miałam wizję załatwiania spraw papierkowych to mi odwagi przybyło, lepiej stanąć oko woko ze złodziejem niż z urzędnikiem;-)
Chorowitki jak dzisiaj?
Pingwinku i jak Sari, trzymam te kciukasy żeby jej nie chyciło
a co do witamin to ja mam zamiar kupić ten Kinder Biovital w żelu, znowu wchodzi na rynek i mam nadzieję że ją "zainspiruje" do jedzenia ta konsystencja

Sara ...no niefart z tym portfelem,
mi jak kiedyś facet ukradł portfel w autobusie, to jak wysiedliśmy na przystanku, podeszłam do niego i powiedziałam, że wiem że to on i żeby mi oddał dokumenty a kasę niech sobie weźmie, i tak się stało, wyjął portfel zobaczył co jest w środku, zabrał 10 zł, a dokumenty oddał
...... koleżanka z którą wtedy byłam tylko patrzyła kiedy mi lutnie w gębę , ale jakoś tylko się głupio uśmiechał...... dzielna jestem co????
, ale jak miałam wizję załatwiania spraw papierkowych to mi odwagi przybyło, lepiej stanąć oko woko ze złodziejem niż z urzędnikiem;-)Chorowitki jak dzisiaj?
Pingwinku i jak Sari, trzymam te kciukasy żeby jej nie chyciło
a co do witamin to ja mam zamiar kupić ten Kinder Biovital w żelu, znowu wchodzi na rynek i mam nadzieję że ją "zainspiruje" do jedzenia ta konsystencja

w nocy wypilam 2 l coli prawie jednym ciagiem

U nas średnio ze dwa razy w tygodniu wraca w zmienionych.
Wielki klops