reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia ja daję jak jest chory:tak:albo sanostol albo wit C samą

Iza cieszę się, że obyło się bez zwolnienia

pingwinku oj współczuje bardzo choróbska i trzymam kciuki za Sare! A Mercunia jak?

Roni widzę, że impreza udana! cieszę się:tak:

Agnieszka każdy post ma w prawym dolnym rogu przyciski "cytuj" "+" i coś tam jeszcze. trzeba wcisnąć "cytuj"

my właśnie po śniadaniu, jakaś mżawka na dworze :dry:
generalnie nic mi się nie chce

reklama
hej!

Kasu piekny tatuaz - masz talent!

Lucky Atol zdrowka dla dziewczynek!

Nieistotna moj uwielbia misie gumisie. dostaje zawsze jednego w nagrode za wypicie tranu :) moze tez tak zrob - daj mu cos co lubi w nagrode za wypicie witamin. u nas szybko zalapal, tylko musi widziec ze trzymam juz w reku nagrode, bo jak tylko mowie ze dam to cos nie wierzy :-)

Kasia Piotrus rozklada na lopatki z ta lampa :-D

no i co tam jeszcze mialo byc... :confused:

I ja też wszystko przeczytałam. Fajnie że znowu wskakujemy w dawną ilość:-D

Ps gdzie jest Sugar:confused::confused::confused: jakoś niedługo Lula skończy rok, a jej nie ma...I komu składać życzenia:confused:

Nie odpisuje dziś wsiem. Nie gniewać się proszę.

Spałam na siedząco.:-(

Aenye bo po misiu chłopaki ida spać a tv jest w pokoju w którym śpią. Co wcale nie znaczy ze o 19 zasypiają;-) ale startujemy juz od 7:-) A składny potok słów to przyjemność czytania. Kasiu_z wiesz:-);-)

Czekam na lek. Bedzie o 15.

Kasia no było lepiej, ale ta diabelna biodacyna wg mnie rozogniła katar. Bo kończył sie a jak zakropiłam to sie polało masakrycznie i teraz znowu faza kończenia kataru. Czyli najgorsze.
Dobrze że chłopaki prawie zdrowe. D tylko katar, ale tyci już . A Lil całkiem ok.

I jeszcze coś ciesze sie jak gwizdek bo wczoraj wygadałam sobie rabat w przedszkolu Lucka. Bo nie chodzi we wszystkie dni i w zasadzie w październiku był tylko kilka dni, wiee powiedziałam ze chce rabat i słuchajcie zapłaciłam tylko 360zł:happy2::happy2::happy2: czad.
Chociaż wolałabym płacić całość w przedszkolu i nie zostawiać aptekom i lekarzom 2 razy wartości czesnego. No oby do za rok.

Roni rodzinka czymiem siem;-) Zajeżdzaj zajeżdzaj. Np za tydzień:confused:

Iza no i super. :-)

Nieistotna a drożdzówkę zjada:confused: U nas tylko tran czasem (ale ostatnio mega rzyg po nim) i teraz kidabion. L dostaje wit - różne marsjanki czy sanostolki ale tylko te mu smakują. D jak dostawał syrop witaminowy sanostol to pluł. Ale sie przemógł;-)wiedział że nie popuszczę.

Atol zdróka Hani.:happy2:

Agutko Tobie tez zdrówka:happy2:.

Kasu buziak:happy2:.

Kicia aaaaaa właśnie owocnych starań:happy2:

Jej no znowu do Motylka ide.
dokoncze za chwila

Lucky, u nas po antybiotyku do oczka też jakoś się lało z nosa, ale to po 1 dniu przeszło, może u ciebie też przejdzie zaraz. :tak: Rabat fajnie że się udało wygadać :happy2: Zawsze trochę pieniążków zostanie w portfelu. A choroby miną, najgorsze pierwsze miesiące.

Ano właśnie, Sugar nam zniknęła, ha.

Lecę, bo Maciek coś woła

Ja chcę teraz troszkę podawać bo jej wargi pękają i paznokietki zaczęły się rozdwajać, w sumie owoce je i warzywek też troszkę, ale coś jej musi brakować.
A tak ogólnie tylko D i ostatnio troszkę tranu zamiast D, mi tą D przepisuje lekarz bo mówi że tak się powinno dawać, a nie że rok i koniec.

Lucky a co siędziało w nocy:confused:

Iza no to kamień z serca......super:tak:

lucky, dzieki ;-)

o sasiadach debilach dosc. doniczki powstawiamy, a moze i namowie D, zeby poszedl ze szwagrem jeszcze z nim pogadac, zeby sobie kutafion nie pozwalal.

jeju, nic nie pamietam. zaraz.

kamilko
, super, ze macie fajne aparaciki :-) mlody sie nie buntuje? :-) i powiedz, jaka jest szansa, ze sie pozbedziecie aparatu kiedys? przepraszam, ze pytam, ale niekumata jestem w tym temacie :-)

co do witamin - ja daje, bo mlody mial zmiany w paznokciach (spore, tzn. jakby strasznie mu grubialy i zolkly paznokcie na stopkach, dwa najmniejsze paluszki - lekarz kazal i sluchajcie, juz po kilku dniach sie zaczynalo cofac! a teraz w okresie przeziebieniowo-chorobowym daje profilaktycznie).

laski, czy tran jest w jakichs takich witaminowych preparatach moze? i jako ze konczy mi sie multi-sanostol (lubi), chce kupic jakis taki preparat, ktory ma najlepszy sklad? moze ten kidabion, on ma chyba te kwasy omega?

boziu, moj nie je w ogole ryb, w ogole jajek, w ogole warzyw typu papryka/pomidor, z warzyw surowych tylko ogorek zielony (kiszone tez uwielbia), czasem kukurydza, marchewka. warzywa w wiekszosci w zupach jada - jada niemal wszystkie zupki. owoce owszem, jablka, banany, mandarynki, winogrona, sezonowe wszystkie. myslicie, ze to dobra 'dieta'? jak mu uzupelnic ryby i jajka? da sie jakims tranem czy czyms takim?

Aenye co powiedzial lekarz na te paznokcie u stopek, bo Agacie sie tak porobilo i zastanawiam sie co z tym zrobic ostatnio jak bylam u pdiatry powiedziala ze nie ma pojecia co to, powiedziala ze mam isc do dermatologa a potem przyjsc jej powiedziec co to bylo bo sama jest ciekawa, hmm... co ci lekarz na to przepisal?? Agatka ma wlasnie takie rozdwajajace sie i trche zgrubiale

laski, chce kupic do domu BRITE, ten filtr do wody - polecacie?
Roni to wiem, ze tak ;-)
bo ja hektolitry zywca kupuje, min 8 1,5l butelek na tydzien schodzi.
i jaka kupic? bylam wczoraj w sklepie, chyba z 15 rodzajow, duze, male, rozne nazwy - czym to sie rozni? jak z filtrami? na ile starcza?
a moze jest jakis lepszy jeszcze patent na dobra wode? i szybka w przygotowaniu?

Witam sie z rana/poludnia:)
Pyzak wstal o 10:szok: Odkad zrezygnowala z drzemki popoludniowej tak wlasnie potrafi kimac.

Moj pecherz to jakas dziwna sprawa. W dzien niby ok ale w nocy daje o sobie znac. Ale mam juz lekarstwo wiec moze pomoze:happy2:

Pingwinku trzymam kciuki za Sarenke zeby jej nie wzielo a Wam zdroweczka zycze.

Kasia ja tez nie daje witamin. Ostatnio czasem vibovit ale ruszy tylko ze swojej malej plastikowej filizanki:-D

Pyzak strtasznie slabe ma paznokcie choc i tak sie poprawily. Mieciutkie,rozdwajajace sie i wywijajace do gory. Bo je sie zeby u nozek jej nie wrastaly jak M.

No wlasnie gdzie jest Sugar??

Zla jestem bo gosc od koparki wczoraj przed czasem aukcje skonczyl :wściekła/y:i nikomu w sumie jej nie sprzedal. A my juz przyczepke mamy tzn trzeba odebrac i chcielismy wsio razem bo az gdzies pod Manchesterem...a tu lipa:wściekła/y:

Lecimy dzis do kidspace na pol dnia bo moje dzecie sie w domu nudzi...az mi jej szkoda. Chcialabym zeby choc na dwa dni poszla do zlobka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry