reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no git produkcja dziewczyny-super-dużo czytania ale przeczytałam wszystko:tak::-)

maja- a nie myślałaś o tym aby może jakiś kurs językowy zrobić np.angielski(chodz przypuszczam że znasz ale zawsze można nauczyć się więcej) i co najlepsze jeśli masz przyznane jakie kolwiek benifity na dziecko to zwracaja 100% za kurs.Tak jest u nas,dziś mnie zapewnili że dostane zwrotu całe 100% -jak dla mnie super:-)

a co jest najlepsze możesz w tym czasie dać dziecko do żłobka np.na sesje popołudniową i za przedszkole też Ci oddadzą kase.

Ostatnia edycja:
reklama
Napisalam wczesniej wielkiego posta i du pa, wysiadl mi net.

Tak a prospos lotka, hit dzisiejszego dnia.

Przychodzi facet do zony i sie pyta co by zrobila jakby wygral w totka.
Ona, ze od razu by go zostawila, wniosla o rozwod i polowe kasy z lotka.
To on na to: Masz tu 8 zl i spier***j.

To tak na pocieszenie:-p

To co ja mialam jeszcze napisac.....zapomnialam:confused:

Kate o widze zdjecie ze swoimi lapskami. Kurcze jakie sliczne byly te kotki. I pomyslec, ze spod kosy uciekly. Ja to mam mietkie serce:dry:. Ale ciesze sie bardzo, ze tak wyszlo.

kasu ucaluj bidulka od cioci. Mam nadzieje, ze to chwilowe zatrucie a nie jakis wirus.

Squo zaszalalas. Rodowodowiec, wow. Mnie sie marzy kiedys rosyjski srebrny albo eeee zapomnialam rasy, takie wielgasny. kiedys sobie przypomne. Na razie mam dwie france kocice bezrasowce, ktore sa mega mordercami myszy itp. stworzen. Z czego jedna est mama Kate kotki. Jedna wzieta od znajomych, druga przypaletala sie. Obie czarne ( jedna prawie;-)). Jak wychodze na zewnatrz to mnie oblaza. Normalnie jak jakas wiedzma, wiecznie z kotami przy nodze.

Reszty nie pamietam, wybaczcie.....

Acha, cosmo daj znac co z malym! Mam nadzieje, ze na strachu sie skonczylo.

ide spac, rano trza wstac:baffled: niestety.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry