reklama

mamusie grudniowe:)

Ehh, Brunio chyrla straszliwie, normalnie flegma w nim gra. Juz sama nie wiem co z nim robic. Do lekarza nie ma sensu bo mi kaza dawac paracetamol. Musze isc do apteki moze maja jaka masc- opdowiednik plumexu, to go nasmaruje. oklepuje mu ciagle plecki, dalam nurofen na temp, i daje mu duzo piciu.
Humor ma dobry, nie marudzi, tyko chodzi i chyrla chorutek.
kiedy te chorobska sie skoncza:wściekła/y:
Prosze o rady jak jeszcze moge mu pomoc...

reklama
hehe ja yez nie wygralam

nonek ten wielgachny to chyba norweski lesny
ja mam tajskiego srebrnego
kot_tajski.jpg

podrosl i juz nie jest zezowaty :-D
do tego super do dzieciakow
ale chcialam dachowca :sorry2:

anita jak pani od ang?

lucky jak noc?

dita gratki za docenienie :tak: nalezy Ci sie

hejo, pisze z Dominikany gdzie spędzam właśnie wakacje, jak widac jedną z 5 osób wygranych byłam ja:cool2::-p

A w ogóle to wczoraj padłam jak szmata o 20 w ubraniu, o 23 wstalam, przebrałam się i dalej poszłam spac.
Siakoś strasznie zmęczona jestem ostatnio, dobrze że piątek już:tak:

fajny kot:-)

Ostatnia edycja:
Sie witam:)

Dita no to gratuluje;-). Podziel sie co?

Roni nie norweski lesny, te znam. Taka inna smieszna dosc nazwa byla. A Twoj jest przesliczny, wyglada jak sjam:-p.

Majerana dzis juz nie byla taka urabura. Zobaczyla pania to sie we mnie wczepila. ale pozniej jak sie przebrala to sama poleciala pod drzwi i ja ja wpuscilam. Bez placzu i histerii. Ale dzis to chyba wszystkie dzieci jakies niewyrazne byly.

Ide spac.

miejkun? ;-) no bo tajski to syjam tylko stara rasa/odmiana

jejku ja chce swojego poslac do ludzi :-/

no ukatrupie Marka, pojechal o 2 do Wawy i ma wylaczona kom
a ja szaleje z nerwow czy wsio ok :dry:

hej hej :-)

Roni
, pewnie mu sie rozladowal, spoko :-)

Agutka
, dzieki za podpowiedz z filtrami anna! gdzie takie kupic?

wsie kotki przepiekne, my tez myslimy nad takim malym kocim przyjacielem :-) na pewno wezmiemy, ale moze za rok, bo troche mi zal tego kota poki co.. Fiol chory na punkcie zwierzat, jak widzi to piszczy tak, ze uszy puchna - u rodzicow D wszystkie spieprzaja w trymiga na zewnatrz ze strachu ;-)
przeca nie bede bidakowi fundowac takich stresow ;-)

ja dzis do babci na urodzinki sie wybieram, fajno :-) tylko kurcze chcialam jej dac jedno z takich wypasnych zdjec z Turcji, mialam specjalnie porobione 3 kopie, a tu guzik, nie ma ich!! musial ktos sobie sam zabrac, przegladajac, albo ja rozdalam i nie pamietam! i mam teraz problem, co jej dac :-( bo juz ramke do 13x18 sliczna kupilam, chcialam tylko jeszcze takie kruche ciastka czekoladowe upiec i mialabym prezent z glowy :-( a tak mam problem, fak

Też się witam z rana:-)
z pracy
znów na czyimś necie siedzę, bezprzewodowo, super!

Roni może się wyładował tel? albo nie może odebrać
wysłałam Ci projekt statutu

Rozumiem, że Kamila wygrała w lotto, bo z Białegostoku, no i Gdańsk - która to? przyznawać się!!!

My też mamy filtr Britta i jest rewelacyjny!!! wszyscy piją wodę bezpośrednio z niego, pycha:-)

hejo :-)

z rewelacji to wczoraj zaparkowalam tak jak ostatnio i sasiad mnie nie zastawil, ale wjechal je.bany na trawnik i tak :baffled: ;-) ale szybko sie nauczyl, zeby dzieciatej kobialki nie atakowac ;-)
coz, doniczki zalatwia sprawe do konca!

Roni
, juz milion razy mialam mowic - swietneeee suwaczki! szczegolnie Blutkowy!!
ps mam juz z powrotem wiekszosc twoich rzeczy, chcesz? tzn Masio wyrosl z nich juz! moge ci jakos podrzucic, moze na ug jak ostatnio? lub do doma? lub wreszcie przyjedz do mnie na to piwo :-p jedno nawet teraz wypije :-p ;-)

Dita,
superasnie, pani kierownik!!! brawo!!!

-----------
te, laski, chiba mam schizofrenie :confused: wlasnie znalazlam post, ktory rano napisalam, otwarty w innym oknie ;-)
w miedzyczasie wyslalam cos innego, o tym zapomniawszy ;-)

to sle ;-)

reklama
no wreszcie mogę funkcjonować:-p
zaraz idziemy dać kaczką bułki i kupić Olivierkowi szczoteczkę do zębów bo zapomniałam (tak i miliona rzeczy) zabrać jego z domu i myjemy zęby taką dorosłą

Koty są SUPER!!
mi się właśnie te co ROni ma podobają bardzo i takie szare duże jak są w reklamie jedzenia dla kotów "szeba". Moja sąsiadka choduje norweskie leśne i persy i robi taką kasę na tych kotach, że SZOK!

Patrycja ponawiam pytanie; co ostatnio na zakupach nabyłaś?

kasu zdrówka dla Brunia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry