maja_1980
grudniowa mama '06
Halo halo.
Ja dzis mega ogarnieta o tej rannej porze
wyjatkowo hehe. Zupka ogorkowa gotowa prawie i zaraz wybywamy.
Odkad kiedys na imprezie zaaatakowal mnie tlusty wykastrowany kocisko przestalam te zwierzatka lubic. Chociaz takie malenstwa sa slodkie no i te szczuplutkie kotki moze tez troszeczke lubie;-)
Powiedzcie mi gdzie moge dla Pyzaka kupic puchowy plaszczyk taki za kolanko? Da rade cos takiego znalezc. Strasznie sie najaralam. Cos jak Atol kurtka dla malej tylko w wersji za kolanko.
Nona usmialam sie ze spac idziesz chwile po 8 rano.
My tez kurtalke na zime juz mamy , kozaki planuje w Pl kupic.
Dzis moje dziecko siedzac na klopie mowi do mnie' a powedz mi aciego mnie kofas?' hehe myslalam ze padne.
Kasu przesylam uzdrawiajace fluidy. Trzymajcie sie
Ja dzis mega ogarnieta o tej rannej porze
wyjatkowo hehe. Zupka ogorkowa gotowa prawie i zaraz wybywamy.Odkad kiedys na imprezie zaaatakowal mnie tlusty wykastrowany kocisko przestalam te zwierzatka lubic. Chociaz takie malenstwa sa slodkie no i te szczuplutkie kotki moze tez troszeczke lubie;-)
Powiedzcie mi gdzie moge dla Pyzaka kupic puchowy plaszczyk taki za kolanko? Da rade cos takiego znalezc. Strasznie sie najaralam. Cos jak Atol kurtka dla malej tylko w wersji za kolanko.
Nona usmialam sie ze spac idziesz chwile po 8 rano.
My tez kurtalke na zime juz mamy , kozaki planuje w Pl kupic.
Dzis moje dziecko siedzac na klopie mowi do mnie' a powedz mi aciego mnie kofas?' hehe myslalam ze padne.
Kasu przesylam uzdrawiajace fluidy. Trzymajcie sie

a jak jeszcze jedzie mi z dziećmi i się nie odzywa, to szału dostaję
.
dodam ze to mowi bardzo wyraznie, prawie jak czekolada 
jak to się utopił??a co do Jasia to on taki komandos: wszystko umie ale się kamufluje