reklama

mamusie grudniowe:)

No dobra przeczytałam i teraz załuje ze notatek nie robiłam :cool2:
Kasu twoje dzieło śliczne :tak:
Kasiu z Piotruś super brat rozgadany a z tym opowiadaniem o lampie to normalnie sikam :-D a Maciuś jaki duzy
Nieistotna u nas próchnicy brak
Agnieszka fajnie ze Alan zadowolony z przedszkola no i zdrówka dla niego
Dita Super że jestes zadowolona z pracy pani kierownik :-)
Anita fajnie ze znalazłaś taka pania do angielskiego :tak:
Aenya ekstra zakupy ja czekam na becikowe i tez idę :cool2: coś mi sie należy za poród nie :-D
Roni niezła akcja z telefonem
Kate nie wiem jaka metodą pracuje bo nie mówiła ale jakieś ma tam swoje zabawy mały zadowolony tylko cosik nie bardzo gada :-D a niej na zajęciach to juz wogole cud jak sie odezwie pomimo ze juz się bardzo dobrze znają
Pati ja tez nie byłam w temacie ale po molestowaniu lekarzy logopedów psychologów juz zakumałam :-D młody ma mały niedosłuch bo tylko 35-40 decybeli to cos na poziomie wiatru, śpiewu ptaków, sz cz ść to to z czym ma problem w usłyszeniu aparaty maja mu w tym pomóc no i dać mu kopa zeby gadał niestety nie ma szans że go wyleczą bo to tak nie działa :-( moze stac się cud i cos mu się samo naprawi póki co nic się nie dzieje. Od 4 miesięcy ma wypozyczone z fundacji M jedzie z młodym do CZD do wawy we wtorek z nowymi zeby je nam nasza cud miód lekarka nastawiła dobrze :cool2:mam nadzieje ze Filip je za akceptuje
Wczoraj byłam z mała na szczepieniu którego nie bylo bo sie gruźlica nie wygoiła ale wazy 5400:cool2:ponad dwa kilo nam kluska przytyła

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo, Kamila - u mnie gruźlica wygląda ohydnie (taki pryszcz z żółtą ropą) ale zaszczepili gnoma. :happy2: Fajnie że mała tak przybiera :-)

Roni twój Jasiek jak z kawału o kompociku. Przyczajony tygrys ;-) A Marek niezły z telefonem, beka :-D
Fajnie dzieciaki gadają można ze śmiechu paść :-D
U mnie babcia głównie gada dziwnie do Pepe, stąd dziwne rzeczy on umie, np na hasło "achtung achtung" odpowiada "wnimanje wnimanje" :-D A na tapecie mamy "chyba". Piotruś jesteś głodny? "chyba tak" Czyj to brzuszek? "chyba Piotrusia" ;-):-D

kamila1983 - Dziękujemy za życzonka,ja też bym chciała aby Alanek szybko wyzdrowiał.
Alan oczywiście jest w przedszkolu-nawet nie płakał jak go zostawiłam,od razu pobiegł po zabawki:-)
A co do wycieczki na ciepłą plażę:-)to super bo ja właśnie kupiłam sobie bikini( z przeceny-super):tak::-D:-D:-D

wszystkie pozdrawiam lecę dokończyć obiadek a potem na zakupy z mężem lecimy:-)

Wow u mnie kawałek słonka sie na niebie pojawiło :-)
a i znowu mam @ :dry: niedługo anemii się nabawię - tak trochę nie tak co 18 dni :baffled:

Roni - wcale Jasiek wcale nie jest dziwny :tak: pewnie wyznaje zasadę , że mowa jest srebrem , a milczenie złotem i odzywa sie jak uważa to za stosowne :-)

Kamila , no szkoda , ze to nie Wy - buźki !

Nona , ale narobiłaś mi ochotki na bigos ! mmmmm ...

A u nas jak nudy to nudy a jak sie szwedacz wlaczy to zapierdzielamy calymi dniami.
Dzis troche dzieciakow odwiedzilysmy i ich mamusie. Od rana w biegu. Marika wybawiona az padla w aucie w drodze powrotnej. Ciekawe czy jeszcze wstanie. Moze tylko na kolacje.
Mnie sie rece trzesa od nadmiaru kawy...chyba piwko ziachne na uspokojenie;)

Pepe boski:-D

Hehe Roni juz sobie wyobrazam MArka lowiacego zgube;-) Tak apropos to moja kumpela kiedys fona utopila w kiblu, wyjela go rozkrecila, wysuszyla i o dziwo dzialal. Tylko troche sie brzydzila rozmawiac wiec zapodala sluchawki hehe.

Leca na piwo i frytki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry