kamila1983
Fanka BB :)
No dobra przeczytałam i teraz załuje ze notatek nie robiłam 
Kasu twoje dzieło śliczne
Kasiu z Piotruś super brat rozgadany a z tym opowiadaniem o lampie to normalnie sikam
a Maciuś jaki duzy
Nieistotna u nas próchnicy brak
Agnieszka fajnie ze Alan zadowolony z przedszkola no i zdrówka dla niego
Dita Super że jestes zadowolona z pracy pani kierownik :-)
Anita fajnie ze znalazłaś taka pania do angielskiego
Aenya ekstra zakupy ja czekam na becikowe i tez idę
coś mi sie należy za poród nie 
Roni niezła akcja z telefonem
Kate nie wiem jaka metodą pracuje bo nie mówiła ale jakieś ma tam swoje zabawy mały zadowolony tylko cosik nie bardzo gada
a niej na zajęciach to juz wogole cud jak sie odezwie pomimo ze juz się bardzo dobrze znają
Pati ja tez nie byłam w temacie ale po molestowaniu lekarzy logopedów psychologów juz zakumałam
młody ma mały niedosłuch bo tylko 35-40 decybeli to cos na poziomie wiatru, śpiewu ptaków, sz cz ść to to z czym ma problem w usłyszeniu aparaty maja mu w tym pomóc no i dać mu kopa zeby gadał niestety nie ma szans że go wyleczą bo to tak nie działa :-( moze stac się cud i cos mu się samo naprawi póki co nic się nie dzieje. Od 4 miesięcy ma wypozyczone z fundacji M jedzie z młodym do CZD do wawy we wtorek z nowymi zeby je nam nasza cud miód lekarka nastawiła dobrze
mam nadzieje ze Filip je za akceptuje
Wczoraj byłam z mała na szczepieniu którego nie bylo bo sie gruźlica nie wygoiła ale wazy 5400
ponad dwa kilo nam kluska przytyła

Kasu twoje dzieło śliczne

Kasiu z Piotruś super brat rozgadany a z tym opowiadaniem o lampie to normalnie sikam
a Maciuś jaki duzyNieistotna u nas próchnicy brak
Agnieszka fajnie ze Alan zadowolony z przedszkola no i zdrówka dla niego
Dita Super że jestes zadowolona z pracy pani kierownik :-)
Anita fajnie ze znalazłaś taka pania do angielskiego

Aenya ekstra zakupy ja czekam na becikowe i tez idę
coś mi sie należy za poród nie 
Roni niezła akcja z telefonem
Kate nie wiem jaka metodą pracuje bo nie mówiła ale jakieś ma tam swoje zabawy mały zadowolony tylko cosik nie bardzo gada
a niej na zajęciach to juz wogole cud jak sie odezwie pomimo ze juz się bardzo dobrze znająPati ja tez nie byłam w temacie ale po molestowaniu lekarzy logopedów psychologów juz zakumałam
młody ma mały niedosłuch bo tylko 35-40 decybeli to cos na poziomie wiatru, śpiewu ptaków, sz cz ść to to z czym ma problem w usłyszeniu aparaty maja mu w tym pomóc no i dać mu kopa zeby gadał niestety nie ma szans że go wyleczą bo to tak nie działa :-( moze stac się cud i cos mu się samo naprawi póki co nic się nie dzieje. Od 4 miesięcy ma wypozyczone z fundacji M jedzie z młodym do CZD do wawy we wtorek z nowymi zeby je nam nasza cud miód lekarka nastawiła dobrze
mam nadzieje ze Filip je za akceptuje Wczoraj byłam z mała na szczepieniu którego nie bylo bo sie gruźlica nie wygoiła ale wazy 5400
ponad dwa kilo nam kluska przytyła
Ostatnia edycja:
Fajnie że mała tak przybiera :-)
nawet dwójki nie ma 
niedługo anemii się nabawię - tak trochę nie tak co 18 dni