reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej, my w końcu wróciliśmy :-) Jeszcze byliśmy mojego brata na imieninach z rogalami :-D Wstawię fotki w wolnej chwili

Cosmo - współczucia. :no: W ogóle straszny dzień u ciebie. Mam nadzieję że będzie jakoś lepiej z czasem. Zdrówka dla Majeczki. :tak:

Lucky - biedulko. Mojego brata Lilu też z krtanią w kółko walczy, więc wiem jak jest. Na szczęście dzieciaki z tego wyrastają. Dużo zdrówka dla was.

A my w końcu zdrowi uff. Pewnie 3 dni w żłobku i znowu Pepe coś przywlecze, ale na razie ok jest. trochę odespałam u dziadków. Piotruś zachwycony dziadkami ale o dziwo po powrocie do domu się ugrzecznił. U dziadków w foteliku ogólnie robił mega małpie figle, a dziś zjadł grzecznie śniadanko bez jakichś masakrycznych hopsów i zabaw jedzeniem. No i byle tak dalej, bo już się baliśmy. :happy:

reklama
My też się witamy:-)
Godzinkę temu dopiero podniosłam się z wyrka,Alan z resztą też kimał sobie ze mną:tak::-)teraz lecimy śniadanko zrobić i kawk wypić.
Miłego dnia życzymy:-)
Zdrówko Alanka jest już troszkę lepiej jeszcze tylko katar został :-)

Kasia witaj na swojej ziemi hehe milo tak poodpoczywac u dziadkow :) dobrze ze Piotrula przestawil sie szybko na tryb domowy :)

Spotkanko z Sarą bylo bardzo mile i udane hehe kazdemu polecam :)

Sie witam z pola bitwy chorobowej.
Kasia ale ci dobrze, ze sobie poodpoczywalas i pospalas. Tylko pozazdroscic.

Sluchajcie, czy ktoras z was stosowala krople na przeziebie nie AFLUBIN? Kupilam wczoraj dla Manki i wydaje mi sie, ze jest leciutka poprawa, ale nie wiem czy sama sobie nie wmawiam. Co o nich sadzicie? Moze ja zaczne sie nimi poic.

Agnieszka mi najtrudniej wymysleć prezent dla męża. On w zasadzie wszystko ma i niczego nie potrzebuje, przynajmniej tak uważa. Dla teściów poszło łatwo w tym roku, bo kupiłam im po płycie "Biesiada piwna" i "Biesiada imieninowa" lubią takie klimaty, więc powinni być zadowoleni. Dla Madzi coś wymyślę, jak pochodzę po zabawkowych sklepach. Ogólnie to nie szalejemy z prezentami, kupujemy sobie drobiazgi.

U mnie dalszy ciąg odwiedzin mamy, przyjechała jeszcze jej siostra i bawią mi dzieci, sprzątają i gotują. To plus a minus to ich uwagi na temat mojej wagi, jakbym sama nie wiedziała jak wyglądam. No, ale coś za coś.......Poza tym wszystko robię źle...

Pozdrawiam wszystkich chorowitków.

Witam po weekendzie ! :-)
Było uroczo - wyspałam się za wszystkie czasy ! Mimo , że były to pracowite dni w końcu odpoczęłam . Całą sobotę i niedzielę robiłam mega porządki: mycie okien , pranie chodników , generalne sprzątanie w szafach , i takie tam.
Reszta weekendu : to spacerki po lesie , przekarmianie kaczek w stawie , godziny spędzone na peronie oglądając odjeżdżające pociągi ( ulubiona atrakcja Mikołaja :sorry2: ) .
Powiedzmy odnowiona wróciłam do pracki : dzień zaczął się pod hasłem : mentos the freshmaker :dry: złamał mi sie obcas w pantoflu i drugi po prostu oberwałam ( buty kupiłam w poniedziałek :baffled: ) .

Nona ja nie pomogę - nic nie wiem o takich kroplach - ale duuuużo zdrówka wam życzę ! :tak:

Lucky i dla Was też zdrówka duuuużo ! Jak T. wróci to przynajmniej pomoc będzie ! Buźki !

Cosmo :-( czasem jak czytam Twoje posty , to czuję jak bym o sobie sprzed roku czytała - ściskam Cie mocno i wierzę , że niebawem będzie lepiej ! Trzymam za to kciuki !

Kasiu super , że wypad do dziadków udany i Ty wypoczęta ( ale z tego co pamiętam , to w domku też wyspana ciągle szczęsciaro :-p ;-) )

U mnie dalszy ciąg odwiedzin mamy, przyjechała jeszcze jej siostra i bawią mi dzieci, sprzątają i gotują.
no rewelacyjnie ! Odpoczniesz sobie przynajmniej ! a te minusy to bym jednym uchem wpuszczała , a drugim wypuszczała i olała sikiem prostym :tak:

Z pomysłów na prezenty, Piotruś od babci dostanie trampolinę
wrzucam linka jak skakał w małpim gaju mi się pomysł spodobał :-)
Od nas dostanie samochód do skręcania - coś taki jak ma Jasiek Roni. I jeszcze od drugich dziadków kołdrę puchową (nie wiem czy u was też tak, ale Pepe się mega zapaca pod tymi "ekologicznymi" czyli z plastiku, pod piórami jest zagrzany ale nie spocony).

Nonek - nie słyszałam o kroplach

_anita_ muszę też naszemu przybliżyć rozrywki pt pociągi (w Gda jest taki fajny wiadukt że z góry można patrzeć) samoloty :happy: A porządki zaraz mnie czekają buu.

elou
witam juz z nowego dmomku:-) szkoda tylko ze Brunio ciagle chory, kurujemy sie:sorry2:
Jutro znajomi z Pl przylatuja na pare dni, bedzie milo
sciskam i przyciskam, lece czytac ;-)

reklama
a ja dzisiaj w kiepskim nastroju, jakas taka podenerwowana od samego rana, brrr, brzuch mnie boli i wkurzona jestem ze weekend tak szybko minal ;((

w kazdym razie w koncu na mieskzanie wkroczyl nasz specjalista od wszystkiego ;))) i zabral sie do roboty, tak bym chciala zeby sie wszystko udalo i zeby remont juz sie skonczyl, najgorsze jest to ze juz wiem ze nam kasy zabraknie no ale co zrobic ;)

Do góry