K
Kinga85
Gość
witam wieczorowo...
Filip śpi jak kamień a ja zasnełam razem z nim oczywiście. No ale sie przebudziłam
zmeczona jestem strasznie. A jak pomysle że jutro rano jeszcze do roboty musze wstać to zygac mi sie chce hehe bo wstawanie to najgorszy problem dla mnie
budzik za trzecim razem dopiero mnie budzi wiec wstaje po 6.. masakra no..
My juz kupilismy dla Filipka zabawkę na mikołaja
lokomotywa edukacyjna i strasznie zajefajna! Bedzie miał radoche coś czuje. Znając nas to dostanie tą zabawkę szybciej bo w poniedziałek jak kurier przywiezie.. hehe no a do mikołaja kupi sie jeszcze cosik
dzieci mają fajnie..
aga; fajnie że kupiliście łóżko Alanowi. U nas już myśl nad zmianą tapczana...
ide spać.............. ciao
Filip śpi jak kamień a ja zasnełam razem z nim oczywiście. No ale sie przebudziłam
zmeczona jestem strasznie. A jak pomysle że jutro rano jeszcze do roboty musze wstać to zygac mi sie chce hehe bo wstawanie to najgorszy problem dla mnie
budzik za trzecim razem dopiero mnie budzi wiec wstaje po 6.. masakra no..My juz kupilismy dla Filipka zabawkę na mikołaja
lokomotywa edukacyjna i strasznie zajefajna! Bedzie miał radoche coś czuje. Znając nas to dostanie tą zabawkę szybciej bo w poniedziałek jak kurier przywiezie.. hehe no a do mikołaja kupi sie jeszcze cosik
dzieci mają fajnie..aga; fajnie że kupiliście łóżko Alanowi. U nas już myśl nad zmianą tapczana...

ide spać.............. ciao
Masakra
Ja tez tak miałam, a teraz wstaje 6.30 i jest suuuper, a jeszcze jak moge wstac tylko raz w nocy to normalnie cudnie
), gratuluje aukcji, i nie pamiętam co jeszcze:-(

chyba pierwsze 3 miesiące będę całą wypłatę oddawac, żeby za naprawę oddac
do tego T. miał ciężki dzień na budowie i w kumulacji nerwów posypało się kilka niepotrzebnych słów ( w skrócie cieszę się, że idę wreszcie do pracy) już jest OK ale droga nie mijała nam w sielance