reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
matko, Ronuś, dopiero przeczytalam :-( strasznie mi przykro.. i mam te same obawy co Anitka.. chyba nie, co? bo on tu z wami jest, w tricity, nie..?

moj Masio doprowadza mnie dzis do szajby.. normalnie jak sie jakis cygan napatoczy to mu doplace :-p powtorka z rozrywki, jeki, histerie, i tylko noszenie na rekach z podskokami i spiewami dziala.. dalam p.bolowy, troche jakby lepiej, nie wiem, moze to zbieg okolicznosci znowuz, bo rodzice mnie odwiedzili..
mam juz dosc, wczoraj wieczorem przy usypianiu go w lozku u nas zasnelam w ciuchach :dry: i dopiero w nocy zdalam sobie sprawe z tego.. a poniewaz bylam w dresie i t-shircie to olalam i dzis rano nie powiem, jaka sie wypoczeta obudzilam :dry:

Roni ja od niedzieli chyba jestem sama z dziewczynkami, bo moj stary wyjezdza do warszawy. Nie bedzie go trzy dni, wiec spokojnie gdybys potrzebowala noclegu to sie u mnie pomiescimy.
Jeszcze raz przyjmij moje kondolecje. Straszna tragedia.

moja mama ma mi dawac znac co i jak
jak cos bede pisac Nonek, bo nie wiem czy dam rade byc u nich w domu...
ciotka podobno zwariowala, ciagle mowi ze robi obiad bo niedlugo ze szkoly wraca...
sama nie wiem co zrobic, bo nie wiem czy Marek ze mna pojedzie
co z dziecmi itp

Anitko, aenye, kiciaby mi tego nie zrobil, wie ze bym nie zniosla
no i nie jest takim egoista
Mateusz mial 14 lat... zawsze chcial byc w centrum uwagi
ciagle i rozpaczliwie
to syn siostry mojej mamy
jeszcze przedwczoraj dodawal komentarz na nk
normalnie nie moge pojac co on zrobil

przykro mi również roni - trzymaj się:-(

aeyne- stawiam flaszkę że to zęby;-)

aa - która to piła taką whisky oryginała ostatnio? Ja poprosze;-) Kurcze, potrzebuję odpoczynku, urlopu, wolnego, wyjzadu na tydzień na Karaiby;-):cool2:
Mózg mi paruje, serce dalej wariuje (kurde, wczoraj wieczorem tak dziwnie się zachowywało - nawet A to czuł przykładając rękę, że tłucze się strasznie nierówno i co chwila jakieś jakby dodatkowe stuknięcia...co to może być? Niedawno p rzed operacją mialam robione ekg i bylo wszystko w porzadku...:baffled:)

agnieszka.kk - zdrowia Alankowi życze

sa_raa - no pechowo, nie przejmuj sie, zdarza się, a przeprowadzki mają to do siebie że coś zawsze pójdzie nie tak;-)

Roni straszna tragedia, przyjmij rowniez moje kondolencje, podejrzewam co czujesz, moj kuzyn tez popelnil samobojstwo, choc sytucja bylo nieco inna...byl to podejrzewam bardziej nieszczescliwy wypadek.....

Dita ja sie wczoraj raczylam tym koniakiem, zapraszam jeszcze zostalo dla chetnych, najlepsze jest to ze jeszcze ze dwa lata temu przez gardlo by mi to nie przeszlo, a od jakiegos czasu wszelkie tego typu trunki pychooota ;)
Lucky musze sprawdzic w domu dokladnie bo mi wylecialo z glowy heh ;)

aenye ja stawiam albo zeby albo jakis skok wzrostowy??

reklama
Roni moje kondolencje :-( trzymaj się
Cosmo brak mi słów na twoja mamę :confused: ja bym tam nie wytrzymała
Aenya pewnie to juz zęby ida :tak: moze mu czymś posmaruj dziąsła zobaczysz czy jest różnica
Wszystkim chorym zdrówka
Kasu łózko bardzo fajne:tak:
Anitko fajnie że wypoczęłaś tak aktywnie w ten weekend :-) u nas tez dworzec to ulubione miejsce małego :-D
Suger STO Lat dla Eluni :-) o rety to juz rok

U nas Filip kaszle :baffled: tydzień temu skończyła antybiotyk a teraz znowu chory. Byliśmy we wtorek cała gromada w warszawie załozyc małemu aparaty :-) mały narazie zachwycony bo takie małe i lekkie ze prawie ich nie czuje :-) przy okazji zrobiliśmy niespodziankę dla mojej mamy odwiedzając ja z dziećmi :-) maja ma pierwsza podróż pociągiem za sobą
Byłam dzisiaj z dziećmi na zakupach wiecie ze juz sprzedają babki i choinki raju jakie cudne ozdoby w tym roku ja mam hopla na tym punkcie :happy: w tym roku pierwszy raz będziemy mieli swoja choinkę wiec sobie zaszaleję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry