nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Holter zaklada sie u osob co naprawde maja juz jakies problemy kardiologiczne. Stwierdzona arytmie, niemiarowe zastawki itp. Dla mnie to jest na tle nerwowym. Wiem, bo mi samej sie nieraz to zdarzalo. Jak mialam nascie lat i nerwice zoladka. Teraz tez sie czasem zdarza, ze zmeczenia, niewyspania, z glodu czy nerwow. I to w takim momencie, ze wydawaloby sie, ze powinno byc ok, kiedy juz siade na kanapie i sie zaczynam relaksowac. Klocie w sercu, czasem takie szybkie stukanie ( dla mnie jak maszyna do szycia) przez moment. Spokonie, Ditka idz do lekarza, powiedz co i jak, zrob ekg.
U nas wkroczyl antybiotyk. I dla mnie ( ostre zapalenia zatok i gardla) i dla Manki- zieleninowy katar przez przeszlo tydzien + naloty na gardle.
Cosmo ty moje zdanie znasz.
I zapomnialam co mialam napisac
. Pozniej jak sobie przypomne to napisze na spokojnie, a nie z manka na plecach wrzucajaa mi rozne gadzety za bluzke.
U nas wkroczyl antybiotyk. I dla mnie ( ostre zapalenia zatok i gardla) i dla Manki- zieleninowy katar przez przeszlo tydzien + naloty na gardle.
Cosmo ty moje zdanie znasz.
I zapomnialam co mialam napisac
. Pozniej jak sobie przypomne to napisze na spokojnie, a nie z manka na plecach wrzucajaa mi rozne gadzety za bluzke.

po co łyżka

. Już nie chodzi mi o jej syna, choć myślę ze nie czuje sie tam zbyt komfortowo z katarem, kaszlem, ale o tamte dzieci, które mogą się od niego zarazić. Jak mój na przykład Liluch, bo ciągle coś przynosi do domu bo wokoło pełno takich własnie "nic mu nie jest" matek. Odechciewa się
.
, nie próbowałam tych kropli jutro kupię i zobaczymy, plumeks też użwam na klatkę plecki i nóżki
)