Roni współczuję:-(........jak się pogodzić z takim faktem

,
teraz coraz częściej się słyszy o takich przypadkach, moja znajoma wyskoczyła z okna, pogżeb był normalnie w kościele i na cymentarzu
aenye a dlaczego niestety odratowali, coś jest teraz nie tak
Kamilka super że nowe aparaty super
Cosmo no nie, matka.... nosz fak, ..........ale fakt musisz być dzielna i dasz radę zmykaj od nich, może powinnaś iść do pomocy społecznej po jakąś kasę, abo do innej instytucj popytać jakie są rozwiązania w takiej sytuacji, ale jeżeli twoje podejżenia są słuszne , to .... może to troszkę głupie...., ale nagraj mamsię i tatusia jak się odzywają do siebie jak do ciebie itp, w razie czego będziesz miała jakieś dowody na swoją obronę.... no nie wiem ale w takich przypadkach to trzeba o wszystkim myśleć.
maja a jak u Was , tzn jakieś nowe perspektywy się pojawiły, chodzi o firmę.
Dita jak masz takie akcje to odrazu na pogotowie i na EKG, bo następnego dnia jak się uspokoi to i EKG nic już nie wykaże, mi lekarka powiedziała że EKG jest złe jak jesteś w trakcie np. zawału.........o rany julek mnie to przeraża, u nas chłopak 17 lat na zawał serca umarł, biegł do autobusu i go złapałao zanim przyjechało pogotowie to było już po wszystkim, następnym razem bierz A i na pogotowie odrazu, a tak ogólnie to acard mogłabyś pobrać tak w ramach zabezpieczenia.
Sara no współczuję, ale nie stresuj się, stało się i już.
Elżbietko mała kobietko zaległe sto lat !!!
a u nas gluty, glut i jeszcze raz gluty, spanie na siedząco co by jakoś dotrwać do rana, mówiłam lekarce żeby przepisała mi ten Mucofluid, a ona powiedziała że Oxalin lepszy , więc aplikujemy to + woda morska +eurespal,
a miałam do IKEI jechać w nd:-(, nici z wyprawy do W-wa