reklama

mamusie grudniowe:)

pisze dalej bo przez te głupkowate reklamy epsona nic nie widziałam a zamknąć tego dziadostwa się nie dało :angry:

mam nadzieje, ze te rzygi od soku, w każdym razie już jej dzisiaj nie dam, dostanie herbatę

reklama
dzień dobry !
ślicznie dziękuję w imieniu Mikołajka za imieninowe życzenia :tak::happy:

Olga Tobie spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego Słońce !

W weekend nawet na chwilę kompa nie włączyłam :sorry: - zaczęłam powoli porządki przedświąteczne i tak się urobiłam , że ledwo co dziś z łóżka wstałam .
W pracy tydzień też nie za bardzo sie zaczął :baffled: reklamacje, zażalenia , pretensje ... :dry:

Nonka dobrze , że ospa prawie bezobjawowa :tak: ja pamiętam swoją ospę , miałam takie strupki , że szok - niestety nie potrafiłam opanować drapania aż do krwi :baffled:

Umiałam sie ze wszystkich wyczynów i pomysłów zabaw dzieci :-D

Lucky super masz chłopaków ! :tak: Miko też mówi , ze mnie kocha . A najbardziej mnie wzruszył , jak przechadzałam się w samym biustonoszu i rzucił się na mnie , przytulił do cycków i powiedział : " kocham cycy , kotki zjadły , szkoda " .

Ilona - gratulację dla Filipa ! Jetem dumna razem z Tobą ! :tak:

buźki

kinga trzymam kciuki

ja za pierwszym razem mialam krwawienie, ale dobrze sie to nie skonczylo:no:

potem w dwoch kolejnych ciazach nie mialam krwawien

jestem ledwo zywa, helena mnie wykonczy, zreszta obie panny daly do pieca:baffled:

Hanka wczoraj jeszcze o 23 ksiazki ogladala, spac nie chciala, awantury krecila, potem obie w nocy sie budzily, helena z tym swoim boli, boli

buuuuuuu, ile te zeby (o ile to zeby) beda jej wychodzic, bo zwariuje

ja tez musze dziewczyny pozapisywac do roznych lekarzy, ale mi sie nie chce, mocne postanowienie na nowy rok:-p

:-p jakies trzy miesiące temu zaczęłam odstawiać Mikołaja od cycka i pewna kochana doświadczona mamusia , poradziła mi , żebym opowiedziała mu , ze mleczko kotki zjadły i łyknął to :tak:

książki w środku nocy ... taaa ... znamy to :dry:

anita, to super! mialam sie tysiac razy juz pytac, jak poszlo z odstawianiem cycolow ;-) i chyba u mnie tak samo sie skonczy, jak u ciebie, czyli za niemalze poltora roku. fak, to dziecko chyba nigdy butli nie zalapie :-( ani w ogole mleka modyf nijak :-(

wlasnie wrocilam z zakupow i nie pytajcie, ile wydalam. znowu zdebialam przy kasie. dodam tylko, ze w lodowce i wszelkich spozywczych szafkach w domu mialam tylko swiatlo i kurz, nie bylo pampersow, sloikow i plynow do prania. szok :szok:

kasia, no kuzwa musze isc do okulisty po skierowanie na przetkanie kanalikow lzowych. musze isc na nfz, bo prywatnie mi nikt nie wystawi :angry: dzis bylam juz drugi raz i pocalowalam klamke, bo znowuz za duzo ludzi przyszlo :crazy:
bede sobie tak tydzien jezdzic, to moze wydebie w koncu jakies miejsce, bo normalnie to moge sie na luty zapisac :crazy:

i ze szczepienia tez nici, mialy byc babki od 12, to 'se' na zakupy pojechalam i wydalam kase na szczepienie :-D ;-)

echhhhh i teraz zaraz musze zaczac przetwarzac, co zakupilam, czyli bedzie krem z pieczarek, miecho w sosie pieczarkowym, zapiekanki do zamrozenia i tyle ;-) kupilam 3kg pieczar, hyhyhy

babeczki dzeki za zyczenia:tak:
u nas juz lepiej, co prawda mlodemu wychodza na raz wszystkie piatki i slini sie lokrutnie, wczoraj juz nie mial temp

a ja dzis bede robic czekoladki, tylko moje dziecie zje kopytka, zmykam na spacer i zakupy skladnikowe:happy2:

Lucky cudne mikolajki:tak:, 'koo' mnie wzrruuuszylo bardzo
Anitka sciskam
Atol lacze sie w bolu zebowym... co do zasypiania u nas tez byly cyrki ale ukrucilam:blink:
Cosmo widze ze zabkowanie na calego
Kinga ja nie krwawilam:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry