reklama

mamusie grudniowe:)

Kinga, polecam ci watek 'staramy sie', sama tam siedzialam jak probowalam zajsc. rewelacyjny :-) i mnostwo wyrozumialych kobitek siedzi, co odpowiedza na kazde twoje pytanie!
Pati ja już od jakiegoś czasu tam jestem!:tak::-) Dziewczyny są spoko naprawde.
Dzieki

co do reklam simplusa to sikam jak je widze:-D co za pomysł! HA

reklama
U mnie nonek stad, ze jak bylam dzieckiem to mowilam nona zamiast ilona, zreszta czesc moich przyjaciol i rodzina tak do mnie mowi. A, ze jak sie rejestrowalam byla juz jakas nona, wiec dalam nonek, tak o. I juz zostalo:-p.

Wlasnie Manke probowalam uspic i slysze jak sobie gada. Czesc jestem Mania, a ty?

Talia Bula de best!

Aenye ob na razie nie powie mi czy to jest infekcja pecherza czy nie. Zreszta jak jej by szly ( 5) to tez mogloby byc podwyzszone. Jak siuski wyjda ok, bede szukac dalej. A wlasnie jak jej najlepiej lapac siuski? Macie jakies propozycje sprawdzone?

reklama
Aga strasznie wspolczuje i ciesze sie ze nic Ci sie nie stalo, emocje zwiazane z wypadkiem sa strasznie silne wiec jeszcze pewnie dlugo bedziesz je odczuwac i plakac na wspomnienie
dobrze ze opatrznosc nad Toba czuwala, teraz musisz sobie zapodac jakis relaks

Co do piosenek to nie mam wspolnych ale lubimy sobie razem posluchac Inxs

Moj Marcin wrocil ze szpitala bo cudownie ozdrowial jego 4cm kamien znikl, i jest zdrowy, nawet zdjecie rent. to potwierdza hehe

a ja mam lep jak sklep nie wiem co robic, maly ma znow wzdety, twardy brzuch, co chwile to sie pojawia, moja lekarka na urlopie, mam tego serdecznie dosc i nie wiem co robic, latac po obcych lekarzach czy poczekac, ewidentnie ma jakas przypadlosc gastryczna bo najpierw goraczki, potem dziwny jezyk, a teraz pojawia sie i znika wzdecie brzuszka
i ma lekkie goraczki bo ida 2 trojki na raz...wyje caly czas

Kamila z czystym sercem polecam pyralgine w takich przypadkach, ja podalam 1/3 czopka (750mg) o 23 i do 8 rano zero goraczki

Laski ja ciemnota w kwestii lekow co podawac malemu jak go bierze przeziebienie znacie jakis taki odpowiednik rutinoscorbinu czy coldrexu tyle ze dla dzieci :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry