Agutku cały czas mysle o Tobie. Jak Ty sie czujesz

Jak Alunia na Ciebie taką pocietą zareagowała?
Bo u nas dziś takie małe zdarzenie dzieciowo reakcyjne i stąd mysle o Tobie, Was. Mianowicie przy wychodzeniu Lila z wanny poslizgnął się łos i pociągnął ręcznik z suszarki i suszarka poleciała mi na palec, jemu nic sie nie stało ale ja zawyłam ała, a D siedział w foteliku karmieniowym i ze strachem w oczach ogromnym zaczął płakać. No szybko podbiegłam go uspokajać ale oglądał mój palec z kazdej strony:-

zawstydzona/y: tulił się jeszcze długo.
Moj nick to nie wiem skąd

Brak pomysłu
Atol Kasu foty szybciochem

Anita na co zła

Piszkaj!!!
Roniaku gdzież Ty

kicia ja też czekam na gadanie Domicha i pewno Matylka mu powie: Domis powiedz tata

Nonek moze infekcja, a moze za mało uwagi jej tam poświęcają, moze coś nie tak ze złobkiem

Sprawdź wyniki najpierw
Talia cudna

Daj wiecej. A co z tym Bambo

I marzy mi sie farmacja

Ilona ale nic nie wycinali? Takie czarodziejskie zniknięcie

A Filipowi daj jakies probityki koniecznie i citrosepr tez go wzmocni, kidabion masz to dawaj, sol do nosa i wit C poki co.
Kamila pyralginę bardzo bardzo polecam (tnij tylko czopek wzdłuż nie w poprzek bo nie wiadomo jak nalany;-))
U nas zdrowo, dzieci niejedzące w czasie choroby opustoszyły mi lodowke

matylka sama dzis zjadla 2 sloiki zupy i giga kasze

lucky sam wciągnąl ogorka calego 1 papryke i cala bulke, D 4 plastry sera, 2 jaja gotowane, 1 bulke, platki z mlekiem obaj, obiad zupa ogorowa a d jeszcze sloik z misiem chcial, potem banany, i kolacja platki i kasza domichowa. No i musza do oszołoma znowu myknąć. A kasa dopiro w piatek
No to miłego przy dobrej nocy bycia.