no i z tego co pamiętam
Aga normalnie jestem w szoku a za razem strasznie się cieszę, że wszystko z Tobą ok! uraz psychiczny pewnie w jakimś stopniu zosatnie ale narazie spokojnie daj sobie czas na ochłonięcie. Tule mocno!!
Mi orsalit lekarka ostatnio poradziła podawać nie rozpuszczony w obiadku np. tylko potem dużo płynów do picia (tyle w ilu podaną ilość trzeba rozpuścić czyli jak cała saszetka to obidaku to potem ok 200ml picia) i Wam powiem, że super przyjął bo normalnie pić tego nie chce
Kinga trzymam kciuki za wrzesień
Nieistotna jak Filipek? GRATULUJE postępów w mówieniu!
Lucky cudne Mikołajki uwielbiam czytać o Twojej rodzince!
Roni co z Tobą? mam nadzieje, że choroba mija?
Kasu, atol pokazywać foto włosów!!!!
SUgar imprezowiczko! Jak zawsze się powtórze i powiem, że zazdroszczę takich wypadów
cosmo gratuluje ząbków!
nona i jak dofinansowanie? Mam nadzieje, że wyniki moczu będą ok!
Pati ja chce z Tobą na zakupy

Jak Olivier widzi zdjęcia Twoich chłopców to sam mówi "to jest makś a to jeśt CHilipek"
kate co z Asią?
Olivier się przedstawia jeśtem olilier makś jasińśki i w ogóle gada na maksa wszystko!
wczoraj sobie rozmawiał z św. Mikołajem prze telefon i mówi: mikolaj psynieś plezienty dla ntali (natali) juli, dziadzi i siosi (babci Zosi) i z angielskiego mówi tenkju i mamo citaj mi buk (czytaj mi książke)
Urodzinki u nas podzielone na 2 imprezy jedna w sobote druga w niedziele
Mikołajki w przedszkolu były słodyczowe a 17 mamy wigilie z rodzicami i będzie mikołaj i tuatj poszłam za pomysłem
Anitki i dostanie samolot
a strachy na lachy to u nas standard przy rozmowie rannej prze telefon "dzień dobry, kocham cie, posmarowałem tobą Bułe
przeczytałam ponad 20 stron waszych postów i mi net nie padł!! Święto jakies czy coś?
więcej nie pamiętam