reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Wygrzebałam dla Kingi: " Jabłuszka to świąteczny symbol radości, ale także płodności. Zawieś je na choince zwłaszcza wtedy, jeśli chciałabyś zajść w ciążę." :-)

kasia_z dzieki:-) jutro ubieramy wiec na pewno powieszę bo nawet mam!
roni postaram się ująć ten Filipwy uśmiech heh..

czekam na teścia bo on ma sie zajac składaniem regału

Jestem i ja..
jestem swinia i tym kogo nie lubie kupilam dzis w prezencie kubki z wszystko po 5zl, piekne serio, i nic poza tym nie dostana :happy:
kupilam tez prezent Marcinowi - losy los milionos :-D:tak:

Zarejestrowalam dzis Filipa do lekarza bo ma 2tyg zdrapke na czole i za hu hu sie nie goi...

Kupy nie robilam, bo robie rzadko, umylam naczynia i odkurzylam tylko pol domu, usmazylam schabowego sztuk 3
aaa i umylam wlosy

Dita pałą męża w łeb

jeszcze raz sto lat dla Mai i Mariki
!!!

hej..

no wiec ja od wczorja nie robie niec innego tylkko czyscze monitory od kompow w domu i w pracy, a to oplulam, a to obcharkalam, a na koncu prawie postawiłam klocka na klawiaturze z wrazenia, ale powstzymalam sie bo siedze w pracy a szef ma na mnie pogdlad z kamerki, jeszcze by mnie nagral i na u tube umiescil...

no nie wiem normalnie zabieram sie teraz za jogurt i juz sie boje co bedzie dalej

reklama
ok laski
kofam was:-D

ja dzis aktywna od rana, po zaprowadzeniu mlodego do przedszkola zaliczylam wizyte na poczcie, stalam w kolejce 40 min, ale to nic,pozniej wrocilam do domu, zjadlam kanapke sztuk1 z pasztetem, pobieglam do pracy [zajelo mi to 1 min], wypilam kawe, zjadlam 2 cukierki, porysowalam troche, stwierdzilam ze jest 11:45 wiec polazlam po dziecko, po drodze kupilam mezowi kanapke na lunch, zostawilam mu ja w salonie, wrocilismy do domu, siadlam przed kompem i pieje:-D
osz ja pinkole

aenye foty porobie wieczorem to bedzie efekt;-)
sugar a jednak...
a tak wogole to jutro jade do londka sie zobacze z moja sis:blink:
ach te swieta:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry