reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie, no dosc juz! :-p zmije paskudne. :blink:

MAJU, KOCHANA NICPONKO MALUTKA!!! ZDROWKA I SZCZESCIA!!!​

ja do tylu jestem z pamietaniem o datach. swoje ledwo co pamietam, regularnie zapominam o dniu chlopaka i taty :zawstydzona/y: i o rocznicach tez :zawstydzona/y: :-D

ja w ogole jestem cala w skowronkach!!! jutro idziemy z De na impreze i ZOSTAWIAM DZIECI (OBA) Z MAMOM I TATOM!!!!
pierwszy raz odseparuje sie nocnie od dziecka nr 2!!!!!!!!

WYSPIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!

w niedziele takoz jade na zakupy i przyjezdzam po bachorki dopiero wieczorem przed spaniem. mistrzowsko!

i moja psiapsiola z francusczyzny przyjechala, mniamusnie :-)

czas moze i bedzie, ale z mozliwosciami slabo, kufa. ;-)
bo wiesz, kasu, ja ostatnio znowuz mam infekcje pochwy i wiesz, musze sie codziennie czopkowac clotrimazolem i smarowac, nie bede ci tlumaczyc gdzie, bo klawiatura mi tego nie zniesie a nie zarobilam jeszcze na nowa, chociaz moj maz i ja ciezko pracujemy.
dlatego tez kontakty sexualne nie wchodza poki co w gre, i bardzo dobrze, bo mam wlasnie taka mocna owulacje, ze ledwo chodze z bolu i czuje, ze jakbym przy tej owu zaciazyla, to mialabym chyba piatke dzieci naraz :rofl2: a postanowilam mocno sie zabezpieczac przed nastepnym dzieckiem poki co. polecam infekcje, lepsze od szklanki wody zamiast.
czyli szlajac sie tu i tam, po roznych wedzidelkach, laski ;-)

nie, chyba przesadzilam :-D

A ja czekam na tel od męża bo dziś ma zapaść decyzja czy mąż dostanie urlop.Jeśli dostanie to 23 stycznia lecimy do Pl na 2 tyg.:-)Młodego oddam do babki a my będzie się relaksować i koniecznie zaliczymy jakieś superrrrr party.....ale nie ma co się cieszyć za wcześnie.

Hehehe:-D
nadrobiłam wczorajszy dzień, głupawo śmiałam się w pracy, bo oczywiście nikt nie wiedział z czego;-)
Roni :-D
Nona:-D planujesz już 4, bo ta zgaga to już 3:tak:
Kasia no boski ten wasz Pepe, rozumiem że przedszkole go dokształca:-D
Kinga zaczynam myśleć pod tym kątem, ale do roboty to się weźmiemy za jakieś 3-4 mc , ale wszystko wyjdzie w praniu:tak:, bo wiadomo plany planami, a u mnie z planowania to raczej nic nie wychodzi:baffled:, wiec planuję nie planując:-p

Mariczko sto lat dla Ciebie, ślicznotko mała:tak:

aenye o jeny:-( ale wiesz jak chcesz o tym porozmawiac, to smialo,nie wstydz sie.:-p a na klawiature sie zrzucimy:tak:

ciekawe tylko kto mi odda kase za monitor co systematycznie mi peka od tych bzdur co poniektore wypisuja dżizas

reklama
ide do sasiadki na kawe, pogadam itp
potem lece z z moim chlopem na zakupy
kupie wiecej kubkow, wkleje wam potem foto
a jutro robie wlosy

Roni to ile chcesz za te dziewczynke

a i wygralam dzis misia jasia fasoli w kolekturze lotto bo do kazdego losu losmilionos dodaja los na upomnek
ale mam farta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry