reklama

mamusie grudniowe:)

Piramidy to wyższa szkoła.
Kosmici wymiękają.;-)

Kocica pomyliła portale zdaje się....
Albo chce się załapac do drugiej edycji ,,mamy mamy";-)

reklama
nic mnie nie interesuję bo mam dosyc czyis zainteresowan. w dupie mam kamienie, cipki, owulacje i ciaze. nie interesuję się tez zyciem pluciowym obcych kobit, pierdoli mnie rozklad zajec, uwazam ze na zdjecia szaf/ opisy natury anatomicznej mamy inne watki. jestem tak zmeczona ze nie mam juz ochoty czytac tych *******; mam dosyc,
nie jestę zainteresowana

kasu chill, toz to tylko kosmiczna odyseja...albo moze gwiezdne wojny...
sorry laski puscilam wodze fantazji...

no dobra powchwale sie skonczyli mi juz kuchnie, jest blat, lampki itd, wiem powinnam pisac na remontach ale juz tu zaczelam, zdjec nie wstawie bo nie mam i robic mi sie nie chce, natomiast sasiadow juz poznalam bardzo mili, pewnie bedziemy z sasiadka w przyszlosci wpadac na kawki do siebie i robic razem wiele innych rzeczy wspolnie, no moze oprocz sexu....

chociaz????
:rofl2:;-)

CZytam i czytam i skonczyc nie moge bo co chwila sikam.

Pyzak wszystkim za zyczenia.

Majeczce zyczymy duzo zdrowka i radosci!!!

Kasu a na dlugo do Londka? Moze jakies spotkanko coby dac upust negatywnej energii;-)

Ja tam bylam w Stonehenge i moglabym tam caly dzien chodzic ale ja to szwedacz ciekawy swiata jestem i na szczescie moj M tez.
Kazdy ma swoje priorytety i ambicje( to akurat nie kazdy jak widac na zalaczonym obrazku)

Pepe boski ze swoim 'kufa'

A teraz ide napuscic wody do wanny, zdjac Pyzakowi bluzke, spodnie, majtki , skarpetki, wlozyc do wanny, wziaz gabke , namydlic, wyszorowac, splukac, wytrzec, nabalsamowac, ubrac w pieluche i pizame i polozyc spac.

Ale pewnie jeszcze do Was wroce:happy2:

edit:
zapomnialam o umyciu Pyzakowi zeboli.

reklama
dziewczyny jesteście okrutne :rofl2:

dziękujemy wszystkim za życzenia :tak:

a swoją drogą Majka ma jakiś motorek w dupie nie spi od po 6 do teraz i w ogóle nie zmęczona, MOZE MAMA JEJ COŚ DO MLEKA DOSYPAŁA? :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry