reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja bylam u aenye :rofl2:
z moim tatusiem :-p
dzieki jeszcze raz

moje tez nie spia jeszcze, a ja musze zejsc do sasiadki po podpaski bo zapomnialam kupic, a bylam w sklepie
gapa ze mnie

...a ja widze tu jedno,pewne grupki ktore 3maja sztame i bron boze miec inne zdanie to opisza Cie od a do z a to przeciez nie o to chodzi.Kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie na dany temat i nie zawsze musi byc takie same.Brak akceptacji.

Nieistotna to zalezy,ja jak ostatnio kupowalam dla bratanicy ktora miala 9miesiecy to rozmiar bralam na 92 bo strasznie duza dziewczyna z niej i cialka tez troszke ma i bylo akurat:-)

...a ja widze tu jedno,pewne grupki ktore 3maja sztame i bron boze miec inne zdanie to opisza Cie od a do z a to przeciez nie o to chodzi.Kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie na dany temat i nie zawsze musi byc takie same.Brak akceptacji.
Agnieszka bo tutaj są grupki i to juz od dawna
takie dziewczyny i tyle... ale nie wszystkie ;-)

Nieistotna, może będą jakieś regulowane kiecki albo takie że będą ok na większe i mniejsze dziecko. Generalnie kiecki dość długo się nosi. Co do rozmiaru to jest bardzo różnie, naprawdę. Ale kiecki się mi kojarzą raczej że mniejszy niż większy. Np. body raczej większy niż mniejszy. A propos moje dziecko nosi śpiochy biedronkowe rozmiaru 80. To młodsze znaczy. :-p

Hej,

no to wrócilismy od Nonków
pojechaliśmy, zamówiliśmy pizzę, obaliliśmy piwko
sexu nie było:-p
pogadaliśmy, kawkę wypiliśmy, dzieci się wybawiły i w ogóle
no fajnie było, a co!
czasami nalezy nam się odrobina przyjemności
czy jakoś tak:-D

edit: Nieistotna spróbuj szukać kiecki regulowanej :) ale 80/86 powina być ok

Ostatnia edycja:
z mężem sobie na święta kupiliśmy perfumy przez net. Wybrałam jeden ze swoich ulubionych zapachów Cool Water Davidoff:-) ciesze sie jak dziecko hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry