reklama

mamusie grudniowe:)

Stowka dla gadulskiego piotruli!!!

Ja tez sie nie zgodze z Kasia co do odpieluchowania. U nas to samo bylo co u Sugar i Nieistotnej...w dawa dni sie wolac nauczyla a pojakims czasie lanie w gacie po tzry razy dziennie a teraz w miare ok i pielucha tylko na noc.

Dita ja mam straszna ochote na odwiedziny u Was. Wiec uwazaj uwazaj;-)

Sugar Ty nawet nie wypowiadaj takich slow: karaiby, LA...cisnienie rosnie:-(Tez bym sie poopalala i to niekoniecznie w solarium.

Ja sie nie moge zebrac. NIc mi sie nie chce. Choinke musze ubrac moze wtedy choc troche nastroj poczuje. Na szczescie prezenty juz mam zosatlo zapakowac.

Lucky lekko powiadasz...;-)

reklama
hej laski

hehe jak tu sie zrobilo malo-blogowo jakos :-D

Piotrusiu kochany 100-latek

My jednak ruszamy w droge w niedziele
nie wiem jak uczcic Jaska urodzinki jutro

ja nie wiem jak z pieluchami bo jeszcze nawet nie zaczelam, ale Jasiek jak sika to kuca wiec wiadomo co robi, a jak robi kupe i sie go pyta to kiwa glowa ze robi ;-)

Wszystkiego najlepszego dla trojaczków
Heleny, Dominika i Jasia
Sto lat słoneczka

Przebila nam sie ostatni trojka uff szly 3 na raz i juz bedzie lepiej :)
mialam dzis myc okna a deszcz pada :baffled:

Piotrusiu, Jasku, Helenko, Dominisiu
STO LAT

juz wrocilismy:blink: jestem wykonczona
u siory bylo git, fajnie bylo zobaczyc sie przed swietami
Bruno i Jack super sie razem bawili, ganiali itp
byla tez awantura o czerwone autko:-D
a na koniec buziaki i przytulance:happy:

no i koncze swiateczne przygotowania, jeszcze serwetki poprasowac mam, nasze pranie ofkors:crazy:

kasiu co do pieluch to moj Brunio ciagle smiga bo nocnika i nakladki kibelkowej nieznosi. wieczorem owszem sadzam go na klopik przed kapiela ale nie nasika tam, oczywiscie jak tylko wsadze do wanny sika. i nie pomaga pokazywanie jak ja sikam, jak danielsika, nawet sama na nocniku usiadlam! Bruno wie gdzie jest siusiu, lapie sie za ptaszka jak sie pytam, wiec gdzie sie robi siusiu bo pokazuje na kibelek ale sam nic:no:
myslalam ze jak przeskocze na pieluchy tetrowe to bedzie wolal, ale nie:no: ma mokro to chce sie przebrac i tyle.
lekarki sie pytalam powiedziala ze za wszesnie bo Bruno nie wie ze bedzie robil, wie ze zrobil i jak jest kupka/mokro che isc zmienic majtki:blink:
no nic, czekam, nic na sile

maju tez bylam ogladac 'kamienie' i bylam zachwycona, no ale co kto lubi;-)
a do londka nawet nie wjechalam, D. zawiozl mnie prosto do Addlestone do siory i odebral wieczorem:happy2: ale nic straconego, na 100%bede na pocztku roku, chce sie jakos na marzec umowic na probe lasera wiec wtedy mozemy sie spotkac; a wy w ktorej czesci teraz mieszkacie?

lucky
sciskam kochana

sara gosciu myslal pewnie ze jestes wariatka:rofl2:

sugar wybralabym sie na impreze :tak: czy tam jadlo sie sledzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry