reklama

mamusie grudniowe:)

kasia - na nauke jazdy na nartach to zapraszam do mnie - na Roztocze. Mamy fajne wyciągi, łagodne, krótkie górki, kate coś wie o tym;-)
Zapraszam serdecznie, mamy już w sumie 4 użytkowe pokoje, więc nie najgorzej;-):-)

reklama
bardzo śmieszne :cool2:

Ale na serio - zapraszam, jeśli nie w tym, to w przyszłym roku. Oby snieg tylko był:tak::tak::tak:

I w ogóle jak ktoś chce do mnie przyjechac bo ma dość miasta/ludzi/cywilizacji/rozwoju technologicznego itp itp :cool2: - zapraszam na moje urocze zadupie:tak:

widze ze znowu stosy plona....

w spindlerowym m bylam kiedys jak byla mega zima i zaspy po 3 m, ale bylo fajnie
chce na snowboard

mielismy w planach tajlandie w marcu ale zobaczymy jak wyjdzie w zw z nieoczekiwanymi zmianami przyrody jakie nam wywalilo w ostatnim czasie :baffled:
potzrebuje SLONCA, moja przyjaciolka wrocila z karaibow, moj przyjaciel siedzi w LA i po prostu wez tu patrz przez okno :-p

ja bylam na malym szopingu wczoraj ok 21 i bylo calkiem spoko
kerfur otwarty do 23 wiec w sumie nikogo nie bylo

ja sie kiedys dita chetnie wybiore :tak:

co do odpieluchowywania to uwazam ze zdanie p dr ze teraz to 3rz to bzdura
wszystko zalezy od rodzicow, troche determinacji i dyscypliny
moj zalapal w 2 dni
czasami mu sie zdarzy uwstecznic i leje w gacie ale ogolnie pieluch niet

atol do mnie tez dotarlo moje zamowienie z drugstoru... wielka butla lawendowego mydla pekla i sie rozlala
dobrze ze kasia zapakowala reszte w oddzielne foliowe torebki
oni chyba rzucaja tymi paczkami na odleglosc....

sugar -dokładnie - ja mam zaprzyjaźnionego kuriera, on opowiada jak to w firmach przesyłkowych jest - no właśnie tak. Paczki są rzucane, przerzucane, kopane i upychane.
Dlatego jak jest cos co może się stłuc - trzeba owijać w co się da no i wypełniać puste przestrzenie w paczkach choćby gazetami.

STO LAT DLA PIOTRUSIA!!!!!!!

Zapomnialam sie odchaczyc w up :wściekła/y::-( ale lipa, nie bede mogla zlozyc wniosku, szlag mnie trafia az plakac sie chce, ustawilam przypomnienie w tel ale nie zadzwonil :(

Kasia a uczysz Piotrusia chodzenia bez pieluchy? sadzasz na nocnik czy na razie nic? my pieluche mamy tylko na noc, 2 miesiace temu wolal, potem znow lał w gacie a teraz znow pieknie wola.. dumnam :)

Ostatnia edycja:
sto lat PIOTRUSIU!!!!!

Kasia a moze postaraj sie go w ciagu dnia jak najwiecej wysadzac na nocnik, u mnie najpierw mama pilnowala i praktycznie bez wolania caly dzien pielucha byla sucha, potem ja zdjelam pieluche, 2 razy zlala sie w majty i skumala zeby wolac, potem miala troche wpadek w nocy, ale teraz jest juz git, a w ogole jak w przedszkolu to wyglada?? sadzaja go na nocnik??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry