reklama

mamusie grudniowe:)

uhaha a ja dalej w pracy
chyba się tu przeprowadzę
strasznie lubie nasze biurowe pomieszczenia:rofl2:
urządziła bym je na super mieszkanie. O!

Sugar niezła akcja
u nas ostatnio było podobnie tylko zamiast kupy były mazaki:nerd:
maja z chęcią bym pomogła jakbyś ciut bliżej mieszkała:-D
Dita :rofl2: współczuje

reklama
ku
rwa
je
go
mać
Pralka się zepsuła pipa je bana. Na święta a co!
Wszystko działa,fajnie pięknie pięknie świeci, piszczy programator cudo, pięknie pokazuje jak pobiera wodę, pierze, płucze, wiruje - a nic nie robi!!!! 3 lata ps ita ma. A ją rozebrał, coś dłubie, ale co on zrobi jak to pewnie programator własnie sie poszedł je..
Zaraz mnie coś trafi.

Dita,
wdech-wydech-wdech-wydech....
spokojnie
bierz rzeczy i do siostry czy mamy jedz
zrelaksujesz sie od razu
bedzie git:-)

P.S. hmmm... ja sie tylko przypominam, ze obiecywaliscie papryczke na swieta:tak:

wlasnei sie zczailam ze nie na tym watku napisalam wiec kopiuje tu.

Oj Ditus wspolczuje...
Ja dzis caly dzien wkladam rzeczy do pralki pozniej przekladam do suszarki i wkladam nastepne do prania.Kuzwa 4 pranie wlasnie wrzucilam.:szok: A pozniej prasowansko.

Wlasnie dostalam cynk ze organizujemy dzis impreze swiateczna dla pracownikow hehe...firma co prawda upada ale poimprezowac mozna:-pChlopaki zrobia zakupy po drodze do domu...nice:biggrin2:

Az mnie plecy bola od tego sprzatania.

U nas zero sprzatania swiatecznego, zero szykowania sie do swiat. Caly dzien u tesciow, znow ogralam tesciowa w scrabble;-):-). Ja juz nie moge sie doczekac przeprowadzki a ta jeszcze tyle do zrobienia.

Maja to milej zabawy:-p. Moze jeszcze z firma sie jakos pouklada:-).

Dita, to ty nie wiesz, za kazda "szmata" ma dusze? Widac Andrzej ja uglaskal i teraz znow bedzie smigac jak nalezy:-).

Sa_raa to gdzie ty pracujesz???

300 latek dla naszych grudniowych trojaczkow!!!!

A co sie dzieje z Pingwinkiem, Milka? Odzywac sie dziewczyny!!!

Kasu a jak tam z siostra? Mam nadzieje, ze git:tak:.

dziekujemy za zyczenia:-)

Johann, Dominik - sto lat kochane chlopaki

dzis mnie dziewczyny wykonczyly, czuje sie jakby mnie czolg przejechal, ide poczytac ksiazke i spac, jutro impra, a my nic nie mamy zrobionego, wszystko jutro, a impra na 12:baffled:

dobrej nocy

PS trole nie spia:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry