reklama

mamusie grudniowe:)

ide spac.... Nareszcie;-)
Choinki ubrane - dwie - jedna w saloonie druga u Ali;-)

FILIPKU KOCHANY PIĘKOŚCI NASZE STO LAT!!!!! I dla mamusi Pati i braciszka buziaki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
elou
chyba przegielam, do 3 w nocy sprzatalam i prasowalam
wyrobilabym sie z tym w ciagu dnia gdyby nie to ze moj dzieciak rozwalil choinke a konkretnie stojak
3 razy stawialam, ukladalam, poprawialam az w koncu tak pizlo ze wszystko misialam rozlozyc, posciagac i wsio od nowa, zrobilam podstawke z pojemnika 60kg z odzywka D. plus szaliki itp
masakra; rece mam cale pociete od tego drzewka
do tego mlody diabel totalny, musialam skoczyc z nim do pracy bo jutro ide na zastepstwo na recepcje i mlody dal czadu
dzis wstal juz zdazyc piernik rozwalic po calym salonie co go wczoraj wyodkurzalam i pucowalam
masakra, mam dosyc:baffled: akurat kiedy potrzebuje zeby byl grzeczny szaleje potwornie:dry:
a D. polecial do pracy, wroci o 12 mamy byc gotowi-jedziemy na zakupy swiateczne, juz sie boje tlumow
nic, walne kawe bo ledwo stoje
ale musze znowu odkurzyc:baffled: i pozmywac, pranie wstawic, poukladac to wyprasowane
help

nonek ok;-)

Kasu podziwiam:-). Nie wiem czy mialabym tyle zapalu co ty. Szacuneczek:-p.

Ja dzis znow mam leeeenia. Dziewczyny szaleja od rana. ech...

Kasu bidulo.

Ja za to przegielam z czyms innym.
Poszlismy z M spac o 6 rano. Chlopaki zmyli sie ok 3.30 a nam sie fajnie gadalo i gadalo...
Nawet sie zdis niezle czuje tylko mietowke musze wypic bo cos na zoladku ciezko.

Uciekam bo zaraz na zakupy swiateczne lecimy.

Filipku, Dominiczku i Jasiu wszystkiego co najpiękniejsze chłopaki cudne i kochane!!!

widze, że ja nie jedyna szalona się dzisiaj na zakupy porywam:-p
kasu no współczuje naprawdę!
maja no to niezła imprezka!
cosmo co tam z Mają?

nona ja sobie pracuje w firmie mojego T. i jego brata :) przerzucam stosy faktur, odbieram telefony, składam zamówienia, przygotowuje dokumentacje do przetargów itd. (kawe też robie:-p) nawet Wam powiem, żeby nie zapeszać twu twu twu, że bardzo leży mi ta praca​

Ostatnia edycja:
Hej:-)

u nas chorobwo nadal
dzisiaj P ma najgorzej, wczoraj Asia
ja nadal zdrowa /no... złego diabli nie biorą:-D/
Natalce wylazły wreszcie dwie dolne i jedna górna 3
ufffffffff.... może przestanie marudzić

!!! STO LAT FILIPKU !!!

reklama
Filipku Sto lat Kochany Przedszkolaczku :tak:

a ja dziś do rana od 4:30, od 5 z Maja na nogach. Mała nawet grzeczna :tak:
Mam dobrą wiadomość, wyprowadzam się od rodziców :-D
nie wiem czy dobrze robię, ale... będę mieszkać z moim mężem, ale z dala od jego matki... sami tak po prostu...

nonek powiemy Im? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry