reklama

mamusie grudniowe:)

A zapomnialam Dita..ja tez postaram sie wstawic choinke wieczorek..i nawet jak na cwile dla proby polozylam pod nie prezenty to i tak mam wrazenie ze czegos jej brakuje. Moze Wy mi powiecie jak zobaczycie.

reklama
Agaton No to i ja to i ja trzymam kciuki za pracę,:tak:

a Wam chorowitki wszystkie ZDROWIA życzę oby do świat przeszło,

a u nas c.d Alicji kataru w poniedziałek odbieram wyniki zobaczymy czy są jakieś bakterie:confused:

u mnie choinka taka mini mini, ale zdjęcie wkleję, dla mnie jest super bo kolorowa a takie uwielbiam:tak:

Dla Helenki , Janka, Domisia, Piotrusia i Milenki głośnie STO LAT śpiewa Alicja z mamą i z tatą:tak:

Lawiny radości, potopu miłości,
lampek migania, kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku, wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana z lampką szampana!
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2009

Życzę Ja ,Sławek i Alicja
Picture252525201004.gif

wszystkiego dobrego dla Was kochane ........idę do domu i wpadam do kuchni robić pierniczki, jutro inne ciasta, a potem coś do am am,
a życzenia składam już dzisiaj bo nie wiem jak będzie z czasem, mam drugą zmianę i duuużo pracy na koniec roku , a poza tym......ale nie piszę bo po co psuć nastrój, już kiedyś pisałam że mam ciocię w ciężkim stanie, więc......

Dita a jak ja bym sie ubrala za choinke to tez moze byc?;-)

Ja powoli zaczynam sie pakowac. Bsz ile rzeczy mam tu nagromadzone. Zastanawiam sie gdzie bede trzymac ciuchy, bo nie ma zrobionej w ogole garderoby. Pewnie rzedem na podlodze, no coz.

Kasia jak mlody? Co lekarz mowil?

La la la, zaraz odwioza mnie do Tworek. Majerana wlasnie dostala ospe. Na razie ma trzy wykwity, zobaczymy jak bedzie dalej. K mac K mac K mac. Super swieta sie szykuja i przeprowadzka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ludze sie na razie, ze to wypryski takie zwykle, moze potowkowe?:confused:
Na razie nie pojawilo sie nic wiecej. Moze akurat to moja paranoja tylko:dry:.

nona trzymam kciuki oby to nie ospa:confused2:
DIta jak porządki?;-)
Kasia_z zdrówka dla Pitu!

ja mam jutro spędzić 3 godziny w aucie z bratową mojego T.
tak ją kocham, że chyba w wiadro melisy muszę zainwestować:confused2::baffled:
ale czego się nie robi, żeby szybciej na święta do domu pojechać:eek:

Stowka dla Milaczka!!!

Nona trzymam kciuki zeby to nie byla ospa.
Kasia zdrowka dla Pepika.

My wlasnei sesje zdjeciowa zrobilismy. Kuzwa cala mokra jestemPyzak sie nie nadaje. Do togo cos sie aparat pierdzieli chyba...fak mam nadzieje ze na gwarancji jeszcze jest.

Postaram sie pozniej wkleic foty.

Dom wyglada jak jeden wielki kicz...M sie smieje ze mozemy go nazywac kiczlandia a on to kiczarz...bo to jego dzielo hehe.

Rybka po japonsku, bigos, kapusta wigilijna i szynka w galarecie zrobiona teraz sie za prasowanie biore.

reklama
dopiero teraz Was dokladnie doczytałam

Zdrówka dla Agatki i dla Pepe

Dita u nas choinki jeszcze niet i nie wiem czy będzie, bo mama się pluje, żeby nie ubierać:baffled: ale jak tylko bedzie to wkleję foty :P

Dzieciarnia mi dopiero usnęła przekichane jedno płacze przed 2

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry