reklama

mamusie grudniowe:)

Usiłuję wstawić choinę, ale imageshack coś szwankuje...
może się uda ;-) kiedyś ;-)

Pep ma zapalenie oskrzeli. Generalnie Mucosolvan w dzień i Diphergan na noc. Plus jakieś tam syropki typu sok z malin, czosnki itp badziew. No już mniej kaszle, ale też zdążył od zaśnięcia dwie godz. temu już przyleźć do łóżka do nas. No zobaczymy jak będzie, czy gorzej czy lepiej... boję się że zlądujemy w Olsztynie w mieście konowała a on się rozchoruje jakoś bardzo...no zobaczymy jak będzie, nie ma co panikować na razie. Jutro rano chcemy już jechać na święta.

Nonek, na pewno jakieś nieospowe pryszcze :tak:

reklama
hej:-)

Nona kąp w gencjanie, super działa:tak:
ja zdrowa, P kończy się choroba (została chrypa), Asia dogorywa... a bidulka miała jechac do babci jutro, no zobaczymy:baffled:

!!! STO LAT DLA MILACZKA !!!

wszystkiego dobrego dla wszystkich dwulatkow

ja mam tyle pracy, ze niestety nie wyrabiam

w aptece urlopy jak zwykle przed swietami, w domu jak to w domu, nawet bez generalnych porzadkow jest masa pracy

u nas choinke dopiero dzis kupujemy, nie bylo kiedy, dzis tez pieczenie i takie tam

ale to dopiero jak z pracy wroce

jakbym sie juz nie pojawila to zycze wam wszystkim wesolych swiat:-):-):-)

hejo...

zalegle zyczenia dla Milaczka i apel do Milki by sie odezwala ludzkim glosem w te swieta ;)))

u nas wczoraj byl sadny dzien pomijajac masakryczne korki w miescie i gume, ktora zlapal Jacek nie wyrobilismy sie zeby pojechac z Agatka do lekarza, na szczescie moja mama dala rade, niby tylko zaczerwienione gardelko i goraczka, ale mloda wygladala wiczorem strasznie, caly wieczór przelezalam z nia w lozku ona spala, ale bardzo niespokojnie... lekarz powiedzial, ze moze ciezko przechodzic, skoro to tak naprawde pierwsza choroba w jej zyciu, przepisal eurespal + jakies inne syropki, ale juz zupelnie wieczorem nie bylo mowy zeby podac bo miala odruch wymiotny, bidulka... na szczescie dzisiaj duuzo lepiej i mam nadzieje ze bedzie sie poprawialo, ale i tak swieta w domu, a tak liczylam ze bedzie fajnie, a z moimi rodzicami chyba nie dygne bo juz nie na maksa wkurzaja, grrr...

dzisiaj chociaz sloneczko swieci wiec jest nadzieja ze bedzie lepiej...

Z okazji zbliżających się Świat Bożego Narodzenia życzę Wam i waszym bliskim wielu głębokich i radosnych przeżyć wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku 2009

A ja siedze i sie nudze:nerd:. Czekam az moj szanowny sie obudzi. Siedzial do 5 w pracy a pozniej jeszcze pojechal na sekunde ( nie bylo go 5 h). Teraz sie polozyl spac, a robota czeka. Czeka i czeka, wsio stoi. Bsz, normalnie nie mam sily. I wez sobie czlowieku cos zaplanuj. Dpa. I tyle. A bez niego nie zrobie nic, bo to jeden wielki lancuch prac. :angry::angry:

Zyczyny wszytskim WESOLYCH SWIAT spedzaonych w gronie najblizszych!!!
2jb7itv.jpg

reklama
Maja śliczna fota

To ja się dołączam do życzeń i dziękuję tym, którzy już je złożyli. Spokoju i radości i żeby życzliwość i miłość wypełniały Wasze domu w te Święta. No i żeby Mikołaj okazał się być hojny
001.gif
Wszystkiego dobrego!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry