reklama

mamusie grudniowe:)

laski, ja tez nie wyrabiam.

po pierwsze MEGA dzieki za zyczonka Filipkowe - mimo, ze nas nie bylo :-D slodko, raz jeszcze dzieki!!!!

tak samo

WIELKIE ZYCZONKA DLA WSZYSTKICH DWULETNICH MALUSZKOW!!! JASIU, DOMISIU, HELENKO, MILENKO, FILIPKU - STOOOOOO LAAAAAT! ! !

choinki sliczne, tez mamy sliczna pekata z dwoma czubkami :-D

jutro popisze, bo musze jeszcze spakowac kilkadziesiat chyba prezentow, grrrr

reklama
Hej kochane:-)

ależ tu ruch, hehe;-)

Maja boska fotka :) aż się poryczałam z tęsknoty:-(

jutro spadamy do mojej mamy, więc już teraz skłądam życzenia:tak:

Zdrowych, Wesołych a przede wszyskim Rodzinnych ŚWIĄT...
OGROMNE BUZIAKI DLA WAS I WASZYCH RODZIN

Nameczylismy sie zeby Pyzaka utrzymac w jednym miejscu...

Kate nawet nie mow...ja to chyba cale swieta przerycze.

Na dzies koniec pracy. Plecy ,mnie bola...moze stary mnei wymasuje w co watpie;)

nie plakac, tylko cieszyc sie, ze kazdy dzien zbliza was do spotkania z najblizszymi!

ja jeszcze w szale swiatecznym, musze zrobic w sumie tylko murzynka i ogarnac chate.. zapowiedzialam, ze nie bede robila pucingu na maxa, bo nie mam sil ani ochoty. na szczescie przed Fiola urodzinami bylo w miare posprzatane, to sobie nie pluje w brode.
no nie moge sie zebrac, no :baffled: niech mi ktos da kopa w d

wszyscy biegaja w pizamach, w pieluchach jeszcze z nocy ;-) w sensie dzieci w pieluchach :rofl2: a moj malz wybyl po wedliny, chleb i inne popierdolki. pewnie wroci o 14 najwczesniej :angry:

cosmo
- trzymam mocno kciuki!!!! w razie potrzeby masz wsparcie w nonkach, co tez jest super!!!
nonek, kochana jestes :-)

Wpadam na chwilę , żeby złożyć Wam wszystkim świąteczne życzenia : spokoju , radości , zdrówka , miłości , cierpliwości i spełnienia pragnień :happy:

Ja oczywiście jeszcze w pracy , ale na szczęście tylko do południa . Ostatnie noce nieprzespane wcale , bo w końcu kiedyś trzeba było przygotować te święta :sorry2:

Ach ... no i oczywiście zaległe życzenia dla dwulatków kochanych :zawstydzona/y: Helenko , Milenko , Maju , Jasiu , Dominisiu i Filipku rośnijcie zdrowo i szczęśliwie :happy:
Dla Jubilatków , którzy w najbliższym czasie będą obchodzić swoje urodziny również wszystkiego najlepszego !

Buźki dla Was Słońca i jeszcze raz wszystkiego najradośniejszego na Święta !
my.php

Ostatnia edycja:
Sto lat sto lat...ups to nie to;-)

Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, duzo zdrowia dla naszych choruszkow ( i dla nas tez), duzo pogody ducha, cietego jezyka, oby nie brakowalo nam niczego!!!!

HEj kochane!!!

Ja jeszcze w biegu, dziś wolne, ale wczoraj w pracy, szef super, dostałam premię której się nie spodziewałam - w sam raz na prezenty;-):tak:
A dziś jeszcze biegałam po sklepach dokupując drobiazgi do paczek.

Wszystkie choinki i zdjęcia piękne - każda choinka inna - i to jest najpiękniejsze - że nie znajdziemy dwóch takich samych choinek;-) Czekam na jeszcze, swoje też oczywiście wstawię, tylko jak będę mieć chwilke.
A teraz lecę gotować bigos (dopiero teraz:szok:)

I życze Wam moje kochane wesołych, zdrowych, rodzinnych, ciepłych i spokojnych Świat!!!

reklama
Ja skonczylam kuchenne podboje. Pyszna rybka po grecku mi wyszla..pierwszy raz robilam.

Teraz pora zadbac o siebie...lece kochane.

Choineczki piekne...wrzuce swoja w wolnej chwili.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry