reklama

mamusie grudniowe:)

Cześć

Nie lubie świąt hehe ale przynajmniej sie wyspałam :)

Dzis obciachalam mojego Filipa, nawet fajnie to wyszlo, jutro pocykam mu fotki
a i wazylam malego u babci i wyszlo ze niby wazy 12kg a juz bylo 13, hmmm we wtorek ide na bilans to sprawdze jego wage

Buziaki dla Was wszystkich!

reklama
Cosmo jutro sie przenosimy i w tygodniu szykujemy chalupe dla was. Tylko sie zastanawiam w jakim kolorze sciany pierdyknac;-).

Mam lazienke wysprzatana, cudna i pachnaca. Kuchnia czesciowo juz posprzatana i zagospodarowana, ale okna myc bede na wiosne, szkoda mojego zdrowia.

Dobra ide spac. jutro ciezki dzien.

ahoj

Maja od kilku dni budzi sie po kilka razy w nocy z potwornym płaczem, że bola ja nogi. Dzisiaj tak piszczała, żeby je naprawić bo juz nie może wytrzymać. Kiedyś słyszałam, ze jak dzieci bolą nogi to jakas choroba, ale nie pamiętam jaka :baffled: Mam nadzieję, że to bóle wzrostowe.
Misio też co chwilę budził się w nocy z płaczem, już drugi dzień z rzędu zrobuił sobie godzinna nocną ptrzerwę.

Cosmo jutro sie przenosimy i w tygodniu szykujemy chalupe dla was. Tylko sie zastanawiam w jakim kolorze sciany pierdyknac;-).

może być taki jak był albo coś w ten deseń :-)

witam sie i ja

jak dla mnie swieta ok, bez ekstazy

dziewczyny zachwycone prezentami, choinka i tym ze wiecznie goscie siedza:-D

obie maja katar caly czas, ale wlasciwie tylko to, zero innych objawow

cosmo moja Hanule czesto nogi bola, wczesniej mialam jakies schizy teraz juz mniej, w kazdym razie moze przy okazji jak bede u lekarza to moze o jakies badania poprosze

musz sie tez zapisac z Helena na bilans, alez mi sie nie chce

mocne postanowienie od nowego roku za wszystko sie wziac, za lekarzy, za dentyste i takie tam

nonek strasznie przykro jak ginie ktos znajomy, a w tak mlodym wieku to juz w ogole:no:

a tak poza tym to strasznie mnie lapie jakas depresja zimowa, ale to juz pisalam wczesniej, ze na maksa mi sie marzy wyjazd w cieple miejsce:sorry2:

pozdrowionka

postaram sie wkleic choinke i troche fot ze swiat

sie witam i ja juz poswiateczne :-) bylo rodzinnie i milo :-) maluchy zachwycone z mikolaja filip oszalal z prezentow choinki :-)
niestety dalej chory trzeci tydzien na antybiotyku dalej kaszle smarka fak
ja sie objadlam strasznie :-D ale ktos musial zjesc te 4 ciasta i ciastka co z M robilismy do 1 w nocy moje kochania o 23 gniotlo ciasto jeszcze na ciastka :-p kochany jest
zalegle zyczenia wszystkim dwulatkom skladam
Nonek fajnie ze juz dzisiaj w duzym domu udanej przeprowadzki :tak:
wszystkie choinki piekne :-)
Maja zdjecie super swiateczne:-)

Hej hej, dziękuję wszystkim za życzenia i składam również z lekkim opóźnieniem wszystkiego naj naj..
U nas (a raczej u teściów, gdzie jesteśmy) szpital. Zapalenie oskrzeli wszyscy równo... oprócz mnie... nie wiem czy się cieszyć, bo nadrabiam obsługując chorą rodzinę i nie mam czasu na nic :/ o. Choroba wirusowa, więc leczenie objawowe, jeszcze mnie wszyscy wysyłają z dziećmi do lekarza (jakby coś to w czymś miało pomóc). Ogólnie uważam, że dzieci mają jakiś wbudowany detektor świąt i dni wolnych i chorują wtedy :-p

ejo;-)
A ja dziś mam kupę roboty, bo jutro impreza glona:dry: Siedzę od rana w sałatkach i torcie.:dry:
nonek - udanej, szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki - i koniecznie zdjęcia nowego domku;-)
nieistotna - zdjęcie Filipka proszę;-)
kasia_z - zdrówka!
kamila - zdrówka!
cosmo - zdrówka! Stawiam na wzrostowe jednakowoż
;-)

ech u mnie mody sie rozłożył... rano miał cieplejszą głowkę myslałam, ze na zęby ale potem zacząl wymiotować 2 razy w ogóle nic nie chce jeść, jest apatyczny i prawie caly dzień śpi oczywiście na raty. Oby szybko przeszło bo biedactwo takie jak nie moje a buu

kasia_z u WAs też dość często choroby, zdrówka życzę
kamila Wam tez duuużo zdrówka

Dita a Tobie szybkiego uporania z sałatkami itp życzę :-)

reklama
hej babencje!

WSZYSTKIM ZYCZE WESOLYCH POSWIATECZNYCH HULANEK!!!

z zyczeniami na swieta nie zdazylam, az mi glupio.

u nas taki szal, ze nie wyrabialam, kompa wylaczylismy na czas swiat i powiem wam, ze bylo super bez niego! oczywiscie nie mysle o was, ale nie zabieral nam czasu tylko dla nas. bomba.

Swieta fantastyczne, ale szalone :-) bylismy u cioci D, 17 osob + dzieci, i kazdy kazdemu robil prezenty :-D dzieci oszalaly, my zreszta tez..
Fiol ma ogromna radoche z choinki, na szczescie i o dziwo nie sciaga bombek :-) w ogole to podczas wigilii gral i SPIEWAL nam wszystkim (niektorych widzial pierwszy raz na oczy) na organkach, takich z mikrofonem i stoliczkiem :rofl2: taki byl cudny, ze nie wiem!

a teraz chory, bidulek.. to samo, co ostatnio, tylko ze zdwojona sila :-( 39st, leje sie przez rece, miauczy, kaszle okrutnie- az go dusi.. lekarka idiotka powiedziala, ze przyjedzie, po czym o 21 powiedziala, ZE NIE DA RADY!!! i jak same rozumiecie, nikt juz nie chcial i nie mogl przyjechac! oszalec mozna.
ale i tak dobrze, bo dodzwonilam sie do mojego ulubionego lekarza, co zawsze tak oblegany, pocieszyl mnie, poinstruowal i rano przyjedzie. zloty facet!
a powiem wam jeszcze, ze zadzwonilam do 'pierwszego w gdyni pogotowia ratunkowego calodobowego medica polska' i czaicie, ile zawolali za przyjazd lekarza???? 240zl!!!!!!!!!!!! myslalam, ze padne. jaja sobie robia czy co..

nonek
, ogromnie wspolczuje, mnie takie informacje dobijaja, a jeszcze odpukac nigdy w moim najblizszym otoczeniu sie nie zdazylo..

i tyle.. buziaki, jutro napisze cos wiecej moze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry