reklama

mamusie grudniowe:)

No dziewczyny, nie mialam czasu pisac, bo w trakcie akcji przeprowadzkowych.
Dzis pierwsza noc we wlasciwym domu:-). Jestem padnieta, ale szczesliwa. Na razie sajgon dookola na maksa, padam na pysk. Jeszcze tyle maneli do przeniesienia! Szok, ile to czlowiek jest w stanie nazbierac. Normalnie mam ochote sie upic. Dziewczyny dzis szalaly w wannie jak sie patrzy. Kuchnia prawie opanowana.
Dobra, leca pod prysznic i spadam spac:sorry2:.

reklama
nonek swietnie ze juz w nowym domku, to juz i niedlugo cosmo sie bedzie przeprowadzac:-D

sto lat Natalko kochana dwulatko

u nas lenistwa cd, tzn t juz pracuje od drugiego dnia swiat, ale ja z dziewczynami sie przewalamy z kata w kat

pozdrawiam i czekam az wreszcie tu sie cos ruszy:sorry2:

Sto lat Natalko!

Czuje sie jakby byla piata pod rzad niedziela, cholera
rozczarowana jestem tymi swietami, nie najadlam sie, dostalam tylko 1 prezent procz tego ktory kupilam sobie sama, lipa
a Filip wystaszyl sie mikolaja na amen hehe

Nona zycze szybkiej i czystej przeprowadzki :)

a ja mam dzisiaj dzien pod tytulem bez kija nie podchodz :crazy: obudzil mnie dzisiaj telefon mojego M o 6 rano :angry: bo jakis idiota dzwonil 6 razy zeby przyszedl za niego do pracy dzisiaj bo mu sie swieta przedluzyly :angry: co m nie to wali za przeproszeniem trzeba miec rozum i troche wyobrazni i nie barabanic jak glupi o 6 w niedzele boze jaka ja wsciekla wstalam bo oczywiscie dzieci az sie pobudzily aj szkoda gadac
a co do swiat to ja mega zadowolana :-) dostalam super srebrny zegarek od mego kochanie trafil bezblednie
Filip zeby jeszcze mame dzisiaj troche podenerwowac nie poszedl spac i lazi maruda do kwadratu
Nonek jak juz w nowym domku?
Natalko sto latek dla ciebie

O a ja myslalam, ze tylko ja mam dzis K U R W I C E od samego rana. Maz mnie doprowadza do szalu od kilku dni, dzieci przyprawiaja o bol glowy. Nie, normalnie za dlugo jest wolne.

My juz mieszkamy u siebie. Jeszcze jest full roboty, ale na razie dzis mamy dzien wolny. Tez musimy odpoczac.

Sto Latek dla naszej kochanej Natalki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry