reklama

mamusie grudniowe:)

a u mnie dzisiaj fajnie, tylko malutek mój spi na raty max po 15 min i wyje... zeba już widac ale nie chce się wstręciuch przebić :wściekła/y:

mały śpi, Maja wariuje, ale że dziś śpi z moja mamą to ja chyba zaraz w kimę idę bo padam.

nonek ja tez sie pomału juz pakuję :-p

reklama
Kuzwa ja tez mega wkurzona jestem. Stary mnie drazni...moglby do roboty isc a tu jeszcze pewnie tydzien w domu posiedzi.
Pyza tez jakis maruders straszny.
Przestawila sie i wdzien spi od 16 do 18 a pozniej lata do polnocy.
Musze sie za nia po nowym roku wziac.

a mi się jakoś odechciało spać

Maja przed chwilą do mnie przyszła przytuliła się i powiedziała Kocham cię ty mój dziubeczku słodki uśmiech i zaraz dodała od czajniczka. Normalnie się posikałam

Mam taki sen: jestem sama zupelnie gdzies na odludziu, mam super przystojnego pana, ktory pilnuje ognia w kominku ( tylko). Mam super zaopatrzona lodowke w co tylko mi sie zazyczy. Gore ksiazek do czytania i SWIETY SPOKOJ. Nikt nic ode mnie nie chce, nie musze nikomu nic robic, odpowiadac, dyskutowac, podawac, wycierac, myc, czesac, ubierac, rozbierac i t d.
Bsz, dlaczego to tylko sen?

Moje dzieci padly ja juz po relaksie w wannie z maska na dziobie :-) od razu lepiej mi jakos :-) kochanie moje juz loze poslalo i czeka na mnie wiec zmykam :-p
aha i wiecie co mam poje ba... sasiadow na gorze na maka od dwoch godzin chyba swiniaka ganiaja tam z sikiera albo ona biega na obcasach :-D:-D dzicz normalnie straszna
Nonek fajnie ze wy juz u siebie :-)
buziam i spadam do łozka

Hua! WItam wieczornie!

100 latek dla Nat!!

Aeneye- i jak tam choroby?
Cosmo - dwójka dzieciaków to 4 razy tyle chorób co z jednym :-p Każde niezależnie coś przywlecze, a jeszcze i mąż z pracy...
U nas jako tako, D. mocno chory, jutro się wybiera do lekarza, Maciek też do lekarza, bo kaszle cały czas, ale tak kontrolnie, bo ogólnie mu się nie pogarsza. Pepuś dochodzi do siebie znaczy mniej już kaszle, ja cały czas zdrowa.
Dziś przyjechaliśmy. Dzieci moje jakieś mocno domofilne, bo Pepe przeszczęśliwy, a oba poszły spać bezproblemowo i super szybko, co w ostatnie dni był kosmos żeby je uśpić, bujaliśmy się do 23. A teraz przed 20 spały oba w trupa.
Mamy trochę prezentów, ale co ja najbardziej lubię, słodyczy :-D Mam co jeść przez najbliższy miesiąc ;-):-)
Nonek, Atol. Dobry sen. Ja się przymierzam do zostawienia dzieci na 2 tyg. w wakacje dziadkom... i jedziemy pod namiot gdzieś na południe gdzie świeci słońce i nie pada i ciepło jest...

poswiateczne joł
dzis wrocilismy z kielc
dzieci moje kochane zniosly 8 h podrozy bez kwekniecia
Jas sie rozgaduje
taki smiech ze hej
cudak kochany
wyjazd bardzo udany
dzieci dostaly zajebiste prezennty
i tak bardzo sie ciesze, jeszcze nigdy takaiej radochy nie bylo
bo wnuki itp

Cosmo, pisalam dzwonilam i nic :-p lobuzie, a ja neta nie mialam

Ostatnia edycja:
Hej:-)
i ja się witam poswiątecznie

!!! STO LAT DLA NAT !!!

U nas też trochę choruszki - wszyscy /poza mną, hehe/ kaszlą i smarkają
Asia już lepiej, Paweł tylko kaszle jak gruźlik
Natalce i zębole wyłażą, i od dziurki kolczykowej zaropiało jedno ucho:baffled:
i nie wiem czy tylko to smarować maścią? czy wymaga to interwencji lekarskiej?
tak poza tym w miarę OK
okropnie długie te święta:dry: stanowczo za długie
za to sobie sprawiliśmy mega prezent na święta, następne urodziny, imieniny i rocznicę, hehe... do następnych świąt chyba

Cieszę się, że jutro idę do pracy:tak:
buziaki i ściski dla chorowitków:-)

Ostatnia edycja:
reklama
elou poswiateczne:-)
u nas Swieta super wesole i udane, masa prezentow, objedlismy sie, wyspalismy za wszystkie czasy no i w koncu mielismy dla siebie 3dni na raz! D w sob i w niedziele troche tez w pracy:-(ale i tak bylo suuuuper:-D dzieki naszym gosciom baardzo wesolo;-)
a w sr jedziemy do nich na sylwestra, musze upiec jakies ciasto bo wszystcy sie zachwycali moimi wytworami z piekarnikia:-D

a tak wogole to ... moj men mi powiedzial ze od Nowego Roku poza dotychczasowym apprienticeship bede we wtorki pracowac jako drugi tatuazysta:rofl2:

milego dzionka

Nat stowa!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry