reklama

mamusie grudniowe:)

Roni no to nie ma co się zastanawiać i litować, nie opuszczaj, bo Tobie nikt by nie opóścił, a poza tym jak byś dała ogłoszenie że zaopiekujesz się 2 latkiem to na pewno by ktoś się znalazł chętny, a Tobie o wiele lżej by było a i Jasiek by miał się z kim bawić, im zależy na dobrej opiekunce, a Tobie na pieniądzach a nie pieniążkach:happy:

reklama
My dzisiaj po długasnym spacerku :-) az mi Filip usna w wozku co sie nie zdazylo od roku chyba :-D:-D
Roni ja tez bym nizej nie zeszla 6 zł to malo za takie dziecko 5m a jak maja kase to zaplaca
Cosmo wspołczuje nocy
Ja po wczorajszym stepie ledwo do domu dolazłam :rofl2: chyba weszlam na pałac kultury ze trzy razy przez ta godzine
Kasia moje dzieci budza sie na zmiane w nocy co godzinę inne :confused: jak tylko jedno pojdzie spac wstaje drugie no kosmos ale licze na szybka poprawe

Roni, a to codziennie mialoby byc?
jejku..
strasznie bedzie ciezko!.. znaczy dasz rade, wiem o tym, to jest do zrobienia. chociaz ja bym wziela chyba dziewuszke na wychowanie ;-)

u mnie dzien jak codzien :-)

kasia
, tez sie ciesze. az nie wierze, ze tak szybko poszlo z tym naprawianiem Filipa. uff. odpukac w niemalowane!

anitka
, dzieki :-) przyda sie, bo wszyscy oprocz malza, zdychajacego na angine, mamy okrutny i meczacy kaszel. grrrrr. oby sie z tego nie zrobilo nic zlego :dry:

buziam was mocno! milego wieczorka :-)

Hello wszystkim,
Miłego wieczoru życzę.

Roni ja cie krece chyba oszalałaś:szok: troje dzieci!!! Toż to masakra:szok::-D:rofl2::rofl2::rofl2:;-) Tak serio to grosze chcesz za opieke i nie zniżaj ceny. To serio hardkor i to jeszcze takie małe. Ps a on byłby do Was dowożony?

Aenye zdrówka i sobie tez zapodaj sól w inhalacji. Jakieś ciekawe tematy prac?

Atol trzymam kciuki i bedzie git.

Anitko Ty wiesz:happy:. No i czarną porzeczkę z natką pietruszki polecam;-)

Cosmo jak Maja teraz?? I pisznij coś o "rodzinie" twojej. Bo mniemam że lepiej jest. Oby i trzymam kciuki też:-)

Kamila lepiej sie na spacer wybierz i do którejś z nas dojdź a nie tak "bezsensownie" kilometry robisz;-) Podziwiam:-)

Sugar a nie masz coś dla pastuszka młynarza:-D Lucky gra w Jasełkach i musze mu coś skombinować:-)

Kasu wiesz co ściskam Ciebie bardzo. Fajnie mi jak widze Twoje posty. Pełno w nich dziania się wszystkiego. Fajnie:-) Wiesz o co mi chodzi;-)

Nonek nie zazdroszcze przeżyć "energetycznych" z Manią. Ukochaj ją ode mnie:-) No i cudny masz dom.:-)

Kate pracusiu bardzo Ciebie mało. Napisz mi prosze jak mozesz jakie leki Asia brała na lamblie:confused: I czy już u niej dobrze? Jak z jej skupieniem na lekcjach i nie tylko:confused:

Kasiek zecie a Ty jak sie trzymasz jak wstajesz o tej 6 do funkcjonujesz do wieczora bez kawy? Bo na cycku jesteście tak:confused: Daj Was troche na zdjęciach:-)

Maja koszmar z kradzieżą. I tego "cywilizacycjego świata" bardzo zazdroszczę. Pozdrawiam.

Agutku zdolna Twoja Alutka. policji tzn kontaktu z nimi współczuję. Ściskam.

Dita rany dbaj o siebie. I ns.

Pozdrawiam wszystkie:-)

Kurcze a ja ostatnio biegam z kumpela po lekarzach bo w ciazy jest i nie mowi po angielsku. Cos czuje ze mnie porod rodzinny czeka bo jej maz tez nie bardzo gada.

Szukam nowego wozka...bo dzis wazylam Pyzaka i 15.2 waga pokazala a Jane do 15 i czuje ze cos sie ciezko prowadzi juz od jakiegos czasu. Jakbyscie slyszaly ze ktos chce kupic to dajcei cynk. Chyba Maclarena techno xlr kupie bo on do 25kg. A nie wiecie czy ktras z parasolek jest do wiekszej wagi czy tylko maclaren?

Roni 6 zl to bardzo tanio...tym bardziej ze ogromna odpowiedzialnosc i kupe roboty.

reklama
dziewczyny, ja wiem ze to masakra, ale naprawde potrzebuje kasy, no i to nie na stale, tylno poki nie znajda kogos kto im do domu przyjdzie
bo mi beda musieli dowozic (Lucky), ale to dla nich zaden problem bo i tak tedy jada bo Marek z nimi jezdzi
im bardziej zalezy na pomocy domowej i dlatego chca kogos w domu

Agutka zainspirowalas mnie z ta opieka nad dwulatkiem

Aenye zdrowka i dla wsich chorych

Cosmo, wlasnie co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry