reklama

mamusie grudniowe:)

U nas wczoraj wieczorem było zaledwie -8 . Sypało śniegiem , wiało , na drogach tragizm ! Prawie 1,5 godziny wracałam do domu :dry:

Pati zdrówka dla Was wszystkich !

Kamilko cierpliwości dla Ciebie ! i oby brzdące się szybko naprawiły !

Kasu , ja też kiedyś pytałam o to , czy zrobisz mi tatoo jak się w Pl kiedyś pojawisz ;-):-p

reklama
hej

a no z praca moze byc lipa
ale sama nie wiem czy mi z tego powodu smutno bo to kolejne malunie dziecko (5 mc) wiec lekkie kongo bym miala
okazalo sie ze mama bobasa jest uczulona na siersc (czytaj za duzo powiedzialam za godzine, ale ze nie znajda nikogo taniej to maja problem)

Kasu, szkoda ze az tyle musze czekac ;-) ale poczekam, tylko mam nadzieje ze mi pomozesz w wyborze i powiedz mi ile mniej wiecej bede za to placic bo musze nazbierac kaske :tak::-D

Nonek, wiesz juz cos wiecej o wyjezdzie?

Atol, i jak nawracanie syna?

witam się i ja
pół nocy spędziłam w kiblu bo coś mnie na wymioty wzięło bry do teraz czuję się jakbym miała chorobę morska i była na jakimś statku, wole nic nie jeść bo już mnie cały przelyk boli.

Roni tak z ciekawości ile teraz zarabia opiekunka? Kiedys sie w to bawiłam, zanim zaszłam w upragnioną ciążę z Majutkiem ;-)

ja powiedzialam 6 zl/h niby u nas opiekunki biora za male dziecko 10 zl bylabym gotowa zejsc na 5 zl tylko sie zastanawiam czy jest sens za pol darmo sie katowac, w sumie to 10 godzin dziennie

Roni ja bym nie zeszła bo kasa jaką bys dostala nie jest jakas wielka a wszystko mogłoby Cie więcej nerwow kosztowac niz to wszystko warte, zresztą wiesz jak to jest z małymi dziećmi. No chyba, ze kasy za bardzo nie macie i musisz to co innego, ale myślę, że te 6zł które powiedziałaś to jest bardzo niewiele

Roni ja bym na pewno nie zeszła z 6 zł, i tak myślę że to niewiele, bo im starsze dziecko tym łatwiej , ale takie 5 mc i czyjeś, to duża odpowiedzialność.
Poza tym podziwiam Cię:tak: za taką decyzję opieki, a ma Ci kto w razie czego pomóc?

reklama
no wlasnie, nie chce brac za bardzo takiej odpowiedzialnosci za 5 zl... a kase potrzebuje bardzo, tylko ze nie wiem czy warto sobie nerwy szargac gdzie i tak jakbym dala ogloszenie na bank zjawia sie inni gotowi zaplacic nawet 10 zl za to samo, a jak nie za to samo to mniej godzin co na to samo mi wyjdzie

myslicie ze trzymac sie 6 zl? ja wiem ze to nie duzo, tym bardziej ze Ci panstwo (czyt kolega Marka z pracy) kase maja bo i on i zona dobrze zarabiaja a nik taniej im dziecka nie wezmie

Agutka, nie nikt mi nie ma jak pomoc, ale na troche dam rade

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry