reklama

mamusie grudniowe:)

hej w wielki mroz moj termor\metr pokazał mi rani uwaga -28:szok: teraz sype snieg ide zaraz na fitnes odreagowac swoje wredne dzieci co mi sie totalnie popsuly :crazy: ile mozna zyc bez snu no koszmar ostatnio przezywam nocami
Nonek ja pamietam do dzis co widzialam jak mialam jakies dwa trzy lata :tak:nie byly to zjawy ale komary pająki w calym mieszkaniu brrrr to jedyne moje wspomnienie z tak wczesnego dziecinstawa
Maja wspolczuje kradziezy
Roni fajnie ze sobie dorobisz a te dziecko to małe jakies czy takie bardziej samodzielne?
my wstajemy około 7 8 to luksus:-)

reklama
Kasu idź spać :-p Buźka!

Kamila z bieguna zimna brrr :szok:

U nas zamiecie śnieżne jakieś. Śnieg mi do domu przez wywietrznik okienny napadał :dry:
Byłam z Maćkiem na kontroli i już niemal zdrowy. Mam traktować jak zdrowego tylko oklepywać parę razy dziennie. :happy:

Kamila a co ci dzieci odstawiają? :confused:

Hanka spi, Helena niestety jeszcze nie, nawoluje "mamooo, mamusiuuuu", a ja czekam coby zasnela bo powazna rozmowa sie zbliza:-p

a tak w ogole to juz jest lepiej

ale pieknie na dworze
ja jestem u rodzicow na wiosce i tak tu bajkowo ze szok
jezdzilismy z mlodym dzisiaj na sankach jak szaleni

kupilam w lumpie caly worek przebran karnawalowych
od eli do szymona
bedziemy robic bale
zapraszam ;-)

sciskam i ide spac

elouuu:-D
Kasiu skonczylo sie na tym ze zasnelam usypiajac Brunia, szybciej niz on:sorry2: dobrze ze mnie D obudzil po godzinie bo mialam mase roboty, siedzielismy do 1 w nocy...
i super ze Macius ozdrowiony:tak:

Roni sorki ze teraz dopiero pisze, jasne, jak bede sie wybierac do PL to dam znac, mozemy sie umowic. Nie wiem jak w tym roku bedzie z wyjazdami, na poczatku lutego chrzest, pozniej zaraz konwencja, slub Brata D [bedziemy tylko na weekend weselny wiec odpada] i nasze wakacje, no ale moze bedizemy do krakowa na konwencje jechac tez, wtedy byloby najlepiej;-)

Sugar udanych zabaw karnawalowych:-D

Atol 3 mam kciuki

Anitka ja jak spie mniej niz 8 godzi jestem nieprzytomna. tak jak dzis:-(

Maju okropna historia z ta kradzieza, same klopoty:-(

KIamila nie daj sie, badz dzielna:tak:

nic, ide nas szykowac do wyjscia
a jeszcze ciemno za oknem:baffled:

hej babki :-)

ja jakos nie moge czasu na neta wygospodarowac ostatnio. maz w domu ciagle (Do tego chory i umierajacy) = zero czasu na kompa.
na zajecia jezdze i fajnie, choc troche roboty mam, ktorej jeszcze nawet nie zaczelam.. ;-) ogolnie mam w tydzien napisac 7 prac, ohhh

poza tym u nas szpital, D chory (angina), ja chora (oskrzela), dzieci chore (nawrot choroby krtaniowej, FAK, a skonczyl mi sie berodual). do dupy!!!

kasu
, u ciebie o 8 jeszcze ciemno za oknem?

maja
, wspolczuje portfela..

roni
, fajnie z ta praca! pisz wiecej!

nonek
, ja jako dziecko raz widzialam centralnie aniola. do dzisiaj pamietam, jaki to byl dla mnie szok ;-) oczywiscie nikt mi nie uwierzyl. ale ja wierze w takie rzeczy, chociaz tlumaczenie kasi tez do mnie przemawia ;-)
poza tym ja tez chetna na spotkanie! i tez zapraszam do siebie jakby co ;-)

tylko wyzdrowiejmy...

Dita
, bida ty z tymi chorobskami. okropnosc :no: uwazaj na siebie!

u nas ze spaniem juz lepiej, dzis bez pobudki spal u siebie cala noc, zasnal tez bez problemu, ale ktos musi przy nim siedziec. ale ogolnie rewelacyjnie lepiej.
Masio tez juz lepiej spi :-) super! byle tylko ich nie przechwalic..!

no to ide..

reklama
Aenye - to super z tym spaniem. Pewnie jeszcze nie raz do was przylezie, ale generalnie czasem i prześpi u siebie. U mnie dziś też gnomy spały fajnie, Pepe przylazł dopiero nad ranem, mały do 6:30 kimał. O 20 oba juz zaśnięte były.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry