reklama

mamusie grudniowe:)

Zalatwilam wszystko nie wychodzac z domu bo perspektywaspedzenia polowy dnia na konendzie mnie przerazala. To jedna z niewielu rzeczy ktora mi sie w tym kraju podoba.
Masz telefon/internet i zalatwisz wszystko.
Takie male pocieszenie;)

Kurcze 4 prania dzis zrobilam...szok ile sie tego nazbieralo.

reklama
heh, no i lipa, przez kasię_z nastrój szlag trafł:dry::-D:-D:-D:-D:-D

Byłam dziś u kardiologa, mam skierowanie na echo serca i ekg Holtera, podejrzewa wypadanie płatka zastawki. Z wynikami teraz mam się zgłosić.
Super, jeszcze tego mi brakowało:baffled::baffled:

A ja chcę w góry;-)

bryy ciarki po plecach przeleciały, a tu Kasia sprowadza na ziemię, nauka nauką, ale może jakaś metafizyka w tym jest co?, oczywiście lepiej żeby nie widziały tego czegoś....

Kicia a tylko raz Ci sie tak zdarzyło z tymi tematami?

a co do snów to mi jak sie brudna woda śni to będzie coś niedobrego, zawsze się sprawdza:-(

Anitka łamie w kościach ciekawe dlaczego:sorry2:, ma być ocieplenie podobno, apotem znowu atak mrozu:baffled:, u mnie obecnie 20 na minusie, juto jak tak będzie jadę do pracy autobusem

a propo wypadku właśnie dostałam " upragnione" wezwanie na komendę:-(, pewnie będą pytać o wszystko, coś mi się robi:zawstydzona/y:

Agutka - a to niby dlaczego? Ta wada akurat jest niegroźna i nie blokuje normalnej aktywności fizycznej. Po prostu czasem powoduje dyskomfort, właśnie jak u mnie. A szusuję od dwóch tygodni non stop prawie i właśnie lepiej się czuję;-)

A ta komenda to z powodu tego wypadku?

reklama
Hej:-)

no i ja się witam
na nartach było super! Dita!!!!!!!!!!!!!! byłam na wyciągach:tak::tak::tak:
Maja współczuję kradzieży i problemów
Lucky jaki kryzyz?
Atol co się dzieje?
Kasiu a co to za nowa praca Darka???
Anitka w kościach mówisz.... bidulka:sorry2:

A ja cały ten tydziń się szkolę na Akademii Medycznej /wydz. psychiatrii/
a potem na 16:00 do gabinetu